طرز تهیه خیارشور با آب نجوشیده با همه ترفندها

به گزارش تور آسیایی ارزان، خیارشور یک همراه خوب برای انواع غذای ایرانی و ساندویچ است که می توانید آن را به راحتی در منزل تهیه کنید تا طعم متفاوتی از خیارشور را تجربه کنید. معمولا در خیارشورهای صنعتی به خاطر نگهدارنده هایی که در آن ها استفاده می گردد طعم اصیل خیارشور کمی فرق دارد که با تهیه آن در منزل می توانید تجربه خیارشور اصیل را داشته باشید. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه خیارشور ساده را مرور نموده بودیم و در ادامه طرز تهیه خیارشور با آب نجوشیده را آنالیز خواهیم کرد.

طرز تهیه خیارشور با آب نجوشیده با همه ترفندها

مواد لازم برای تهیه خیارشور با آب نجوشیده

  • خیار 1.5 کیلوگرم
  • سیر 3 حبه
  • فلفل سبز 3 عدد
  • سرکه 1-2 فنجان
  • آب 6 لیوان
  • نمک 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خیارشور با آب نجوشیده

1. آماده کردن مواد لازم برای تهیه خیارشور

اولین مرحله از طرز تهیه خیارشور با آب نجوشیده این است که مواد لازم برای تهیه خیارشور را آماده کنید برای این کار خیار و فلفل را خوب بشویید، پوست سیر را بگیرید و بعد خوب خشک کنید.

2. تهیه خیارشور با آب نجوشیده

بعد از این که مواد خوب خشک شدند نوبت آن است که مواد را در شیشه مناسب قرار دهید برای این کار خیار را به همراه سیر و فلفل در شیشه مدنظرتان بچینید وقتی ظرف تقریبا پر شد آب را روی آن ها بریزید و بعد به ترتیب نمک و سرکه را بریزید. در نهایت در ظرف را خوب ببندید و بعد چندین بار ظرف را تکان دهید تا نمک در آب حل گردد. بعد شیشه را به مدت سه هفته در یخچال بگذارید تا خیارشور شما جا بیفتد. بعد از سه هفته می توانید آن را همراه انواع غذا میل کنید. نوش جان!

نکات تکمیلی برای تهیه خیارشور

همان طور که دیدید طرز تهیه خیارشور با آب نجوشیده درست مثل طرز تهیه خیارشور فوری کار ساده ای به نظر می رسد اما باید حتما قبل از تهیه آن نکات و فوت وفن های لازم را بدانید تا خیارشور آنقدر خوب باشد که در تمام ساندویچ ها و البته تهیه سالاد ماکارونی و البته تهیه سالاد الویه بهره ببرید.

برترین نوع خیار برای تهیه خیارشور

برای تهیه خیارشور بهتر است از خیارهای کوچک بهره ببرید و در کل خیارهای بزرگ که دانه دارند گزینه های خوبی برای خیارشور نیستند. در ضمن حواستان باشد حتما از خیار تازه بهره ببرید.

استفاده از سبزیجات برای تهیه خیارشور

در دستور بالا از سبزی خاصی استفاده نشد اما شما می توانید برای افزایش طعم به خیارشور از سبزیجاتی مثل شوید یا مرزه، ترخون و برگ انگور هم بهره ببرید.

مقدار و نسبت نمک و سرکه

برای تهیه خیارشور گفته می گردد بهتر است مقدار نمک و سرکه را یکسان در نظر بگیرید اما اگر دوست دارید طعم سرکه کمتر غالب باشد می توانید مقدار آن را کم کنید. همین طور خوب است دقت کنید که استفاده بیش از حد از نمک هم ضرورتا به بهتر شدن خیارشور یاری نمی کند. گفته می گردد نسبت نمک به کل مایعات خیارشور باید یک هجدهم باشد و فرقی هم ندارد واحد مقدار گیری فنجان باشد یا لیوان.

استفاده از نخود خام برای ترد شدن خیارشور

اگر دوست دارید در طرز تهیه خیارشور با آب نجوشیده یا حتی جوشیده، خیارشورتان تردتر باشد باید چند دانه نخود را به همراه مواد دیگر داخل شیشه خیارشور بگذارید تا خیارشور شما تردتر شوند.

استفاده از آب لوله یا آب معدنی در طرز تهیه خیارشور با آب نجوشیده

نکته مهم و شاید خنده دار این است که آب لوله ضرورتا برای تهیه خیارشور بد نیست اما بهتر است برای این که خیارشورتان بهتر باشد از آب معدنی یا آب جوشیده بهره ببرید پس اگر نمی خواهید آب را بجوشانید حتما آب معدنی را جایگزین کنید تا شما هم بعدها بتوانید بگویید خیارشور گذاشتن به دست من می آید.

جلوگیری از نرم یا لیز شدن خیارشور

یکی از دلایلی که خیارشور لیز یا نرم می گردد این است که روی خیارهای خیارشور به درستی با آب و سرکه پوشیده نشده باشد یا در شیشه به خوبی بسته نشده باشد اما مقدار اسید یا شوری کم هم ممکن است در لیز شدن خیارشور موثر باشد.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 5 اردیبهشت 1403 بروزرسانی: 5 اردیبهشت 1403 گردآورنده: asiaro.ir شناسه مطلب: 5139

به "طرز تهیه خیارشور با آب نجوشیده با همه ترفندها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خیارشور با آب نجوشیده با همه ترفندها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید