حمله معترضان لبنانی به ساختمان وزارت اقتصاد
به گزارش تور آسیایی ارزان، منابع از تجمع معترضان لبنانی در اعتراض به وخامت اوضاع مالی خبر دادند.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، رسانه های لبنانی گزارش دادند که جمعی از معترضان این کشور به سمت ساختمان وزارت اقتصاد در مرکز بیروت حمله کردند.
بر اساس این گزارش نیروهای امنیتی در محل استقرار معترضان حاضر شده و در کوشش برای آرام کردن اوضاع هستند.
درحال حاضر بحران به واژه ای روزمره برای شهروندان لبنانی تبدیل شده است، واژه ای که تمام شئونات زندگی آنان را در تمام طول شبانه روز تعریف می نماید؛ از صف های طولانی برای دریافت سهمیه بنزین تا قطعی های فزاینده برق، بحران دارو و خدمات درمانی، انباشت زباله در خیابان ها، محدودیت دسترسی به حساب های بانکی، موج بی خاتمه گرانی کالاهای اساسی و البته تداوم درگیری میان جریانات سیاسی که مانع از تشکیل دولت می گردد. در چنین شرایطی، بانک جهانی در آخرین گزارش خود نسبت به فروپاشی اقتصاد لبنان و پیامدهای اجتماعی- امنیتی آن هشدار داده است.
به طور کلی واقعیت های اقتصادی و اقتصادی لبنان در نقطه خطرناکی قرار دارند و حتی اگر همین امروز دولت تشکیل گردد حل همه مسائل به زمان زیادی احتیاج دارد ؛ اما در هر صورت حضور یک دولت مستقل و پایدار برای آغاز رسیدگی به این بحران ها و جلوگیری از تشدید آنها لازم و لازم است.
منبع: خبرگزاری تسنیم