مصرف پروتئین آب پنیر موجب آکنه می گردد؟

به گزارش تور آسیایی ارزان، به گزارش مدیکال دیالوگز، بحث طولانی مدت در خصوص اینکه آیا مصرف پروتئین آب پنیر باعث تشدید آکنه ولگاریس (جوش) می گردد یا خیر، با نتایج آزمایش 6 ماهه اخیر، گام مهمی به جلو برداشته است.

مصرف پروتئین آب پنیر موجب آکنه می گردد؟

یافته های این کارآزمایی نشان می دهد که طی دوره 6 ماهه، مردان مبتلا به آکنه که مکمل پروتئین آب پنیر مصرف نموده اند، تفاوت معنی داری در تغییرات کل ضایعات آکنه و شدت آکنه صورت و تنه در مقایسه با گروه غیر پروتئین آب پنیر نشان ندادند.

این تحقیق، که به عنوان کارآزمایی همسطحی طراحی شده، با هدف آنالیز ارتباط بالقوه بین مصرف پروتئین آب پنیر و شدت آکنه در مردان مبتلا به آکنه خفیف تا میانه صورت و یا تنه، به موضوعی می پردازد که با حدس ها و نظرات متناقض احاطه شده است.

هدف اولیه از این کارآزمایی، تعیین کردن ارتباط بین پروتئین آب پنیر و شدت آکنه بود. مردان مبتلا به آکنه خفیف تا میانه صورت و یا تنه به طور تصادفی در دو گروه مداخله، مصرف روزانه 30 گرم پروتئین آب پنیر همراه با مکمل غذایی پروتئین غیر آب پنیر، یا گروه کنترل که 46 گرم مکمل غذایی پروتئین غیر آب پنیر مصرف کردند، قرار گرفتند.

یافته های کلیدی

در مجموع 49 شرکت نماینده، با میانگین سنی 19.7 سال در گروه پروتئین آب پنیر و 20.3 سال در گروه غیر پروتئین آب پنیر، در تحقیق قرار گرفتند.

یافته های کارآزمایی هیچ تفاوت آماری معنی داری را در ضایعات آکنه کل صورت و تنه بین گروه پروتئین آب پنیر و پروتئین غیر آب پنیر نشان نداد.

میانگین تفاوت ها به ترتیب 99/5- (09/0 =p) و 18/2-(p = 0.65) بود.

علاوه بر این، تنها یک شرکت نماینده (4.3 درصد) در گروه پروتئین غیر آب پنیر، افزایش شدت آکنه را در مقیاس ارزیابی جهانی محقق گزارش کرد.

نتایج

نتایج کارآزمایی نشان می دهد که در طول دوره 6 ماهه، مردان مبتلا به آکنه که مکمل پروتئین آب پنیر را مصرف نموده اند، تفاوت قابل توجهی در ضایعات یا شدت آکنه در مقایسه با افراد گروه پروتئین غیر آب پنیر تجربه ننموده اند. این تفاوت همسطحی بینش های ارزشمندی را در خصوص بحث های جاری پیرامون تاثیر بالقوه پروتئین آب پنیر بر آکنه ارائه می دهد. آکنه، نگرانی رایج پوستی، اغلب به حدس در خصوص ارتباط آن با انتخاب های غذایی منجر می گردد.

یافته های این تحقیق به مجموعه ای از شواهد فزاینده یاری می نماید که هدف آن ارائه درک دقیق تر از عوامل مؤثر بر شدت آکنه است. با ادامه بحث در خصوص رابطه بین رژیم غذایی و شرایط پوستی، تحقیقات مبتنی بر شواهد، نقش مهمی در از بین بردن شایعات و ارائه بینش های عملی ایفا می نمایند.

نتایج این کارآزمایی بر اهمیت تصمیم گیری آگاهانه در خصوص انتخاب های تغذیه ای تاکید می نماید و به کسانی که پروتئین آب پنیر را در رژیم غذایی خود می گنجانند، اطمینان خاطر می دهد.

نتایج این تحقیق در مجله Dermatology منتشر شد.

منبع: گردشبان
انتشار: 13 اسفند 1402 بروزرسانی: 13 اسفند 1402 گردآورنده: asiaro.ir شناسه مطلب: 3800

به "مصرف پروتئین آب پنیر موجب آکنه می گردد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مصرف پروتئین آب پنیر موجب آکنه می گردد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید