کشف خنجر 4 هزار ساله یک جنگجو

به گزارش تور آسیایی ارزان، فردی با استفاده از دستگاه فلزیاب یک خنجر مسی 4هزارساله را در لهستان کشف کرد که باستان شناسان با آنالیز آن، به نتایج قابل توجهی رسیده اند.

کشف خنجر 4 هزار ساله یک جنگجو

به گزارش خبرنگاران، فردی که در جنگلی نزدیک روستای کورزنیکا (Korzenica) واقع در جنوب شرقی لهستان با یاری دستگاه فلزیاب مشغول کاوش بود، خنجر مسی 4 هزار ساله ای را کشف نموده است که به نظر می رسد به یک جنگجوی اشراف زاده تعلق داشته باشد.

لایوساینس نوشت: به گفته باستان شناسان خنجری که در روستای کورزنیکا کشف شده، قدیمی ترین خنجر فلزی است که تا به امروز در جنوب شرقی لهستان پیدا شده است. بعلاوه تنها خنجر مشابه در لهستان در حوالی 1960 میلادی کشف شده، بنابراین اکتشاف اخیر بسیار غافلگیرنماینده است.

پس از کشف این خنجر 4 هزار ساله، گروهی از متخصصان به محل کشف اعزام شدند، اما هیچ اثر تاریخی دیگری پیدا نکردند و به همین علت باستان شناسان نمی توانند ارتباط بین این خنجر و تمدن دقیقی را شناسایی نمایند.

با این حال، باستان شناسان پیروز شدند قدمت این خنجر را در مقایسه با خنجرهای دیگری که در اروپای مرکزی کشف شده اند، تخمین بزنند و بر این اساس می توان گفت خنجری که اخیرا در جنگل کشف شده است، در حوالی نیمه دوم هزاره سوم پیش از میلاد ساخته شده است.

به گفته کارشناسان، فردی که از این خنجر استفاده می کرد، احتمالا جنگجویی با جایگاه اجتماعی بسیار بالا بود. بعلاوه بعید به نظر می رسد که این خنجر در جنگ مورد استفاده قرار گرفته باشد. احتمالا خنجرهای مسی، قبل از هر چیز، نشانه موقعیت اجتماعی بالای صاحب آن بوده باشد.

باستان شناسان با اشاره به این نکته که خنجر مورد اشاره به دوره ای از تاریخ تعلق دارد که استفاده از اشیاء مسی در این بخش از لهستان بسیار نادر بوده است، اعلام کردند این شیء تاریخی می تواند سرنخ هایی را درباره نحوه شروع استفاده از فلز در جنوب شرقی لهستان ارائه کند.

منبع: دنیای سفر
انتشار: 14 اسفند 1402 بروزرسانی: 14 اسفند 1402 گردآورنده: asiaro.ir شناسه مطلب: 3834

به "کشف خنجر 4 هزار ساله یک جنگجو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کشف خنجر 4 هزار ساله یک جنگجو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید