برترین و زیباترین جایگزین کاغذ دیواری

به گزارش تور آسیایی ارزان، کاغذ دیواری را می توان به عنوان یکی از رایج ترین عناصر پوشش تزئینی دیوارهای داخلی ساختمان در طراحی دکوراسیون معرفی کرد. اما این عنصر به علت ظرافت و نوع بافت نازکی که دارد بسیار مورد آسیب واقع می شود. به همین علت کارشناسان و متخصصان معماری و طراحی دکوراسیون همیشه در پی جایگزین های مناسبی برای این عنصر می باشند. پنل های دیوارپوش آکوستیک چوبی 3 لایه را می توان به سبب ویژگی های بسیار مثبتی که دارند به عنوان برترین جایگزین کاغذ دیواری در سبک های طراحی دکوراسیون امروزی معرفی کرد.

برترین و زیباترین جایگزین کاغذ دیواری

کاغذ دیواری چیست؟

کاغذ دیواری یک نوع پوشش تزیینی است که برای پوشاندن سطوح دیوارهای داخلی ساختمان ها استفاده می شود. این نوع پوشش بیشتر به صورت رولی یا به صورت متری فروخته می شود و با چسباندن روی دیوار مورد استفاده قرار می گیرد. کاغذ دیواری ها می توانند ساده یا به صورت بافته شده با الگوهای مختلف گرافیکی ساخته شده باشند.

تاریخچه کاغذ دیواری

اولین استفاده از کاغذ به عنوان پوشش تزئینی دیوارها و نمای داخلی ساختمان به قرون 8 و 9 میلادی در چین باستان برمی شود. استفاده از این عنصر زیبا و پرکاربرد در طراحی دکوراسیون، از اواسط قرن 17 میلادی در کشورهای اروپایی رواج یافت و در دوران حکومت ناصرالدین شاه قاجار به منظور تزئین دیوارهای کاخ گلستان در زمان بازسازی، به ایران رسید و به سرعت جایگاه خود را در میان معماران و طراحان دکوراسیون ایرانی پیدا کرد.

جایگزین های کاغذ دیواری

با توسعه مدرنیته و ظهور سبک های تازه دکوراسیون داخلی، استفاده از سایر عناصر پوشش دیوار مانند چوب، نقاشی، پتینه، دیوارپوش، ماربل شیت و… به عنوان روش های نوین تزئین دیوارهای داخلی و خارجی ساختمان ها، مورد توجه معماران و طراحان دکوراسیون نهاده شد.

در این بین دیوارپوش های آکوستیک چوبی را می توان به دلایلی همانند زیبایی، تنوع بالا در طرح و رنگ، القای حس و حال طبیعت، مقاومت در برابر ضربه و رطوبت، عایق صدا و حرارت بودن و بسیاری موارد دیگر که در ادامه به شرح آنها خواهیم پرداخت، به عنوان برترین جایگزین برای کاغذ دیواری معرفی کرد.

دیوارپوش آکوستیک چیست؟

اگر بخواهیم به طور ساده این دیوارپوش ها را به شما معرفی کنیم، باید بدانید که دیوارپوش آکوستیک نوعی از مصالح ساختمانی برای پوشش دیوار در طراحی دکوراسیون است که می تواند ضمن زیبایی بخشیدن به محیط، صداهای اضافی را از بین ببرد، عایق دما و حرارت باشد و موجب استحکام سازه های ساختمانی شود. بگذارید با ذکر یک مثال این مطلب را شرح دهیم. تصور کنید در اتاق خواب خود مشغول استراحت هستید. هنگام استراحت به چه چیزی احتیاج دارید؟ آرامش و سکوت. قطعا با وجود سر و صداهای اضافی و ورودی از خارج از اتاق، نمی توانید استراحت خوبی داشته باشید. دیوارپوش آکوستیک با قرارگیری بر روی دیوار، می تواند تا حد نسبتا زیادی از ورود صداهای اضافی به محیط جلوگیری کند. علاوه بر این، می تواند از خروج صداهایی که شما در محیط فراوری می کنید به سمت بیرون نیز جلوگیری کند. علاوه بر مواردی که گفتیم، این دیوارپوش ها زیبایی خاصی را نیز به محیط داخلی اضافه می نمایند.

دیوارپوش آکوستیک چوبی

همه ما می دانیم که چوب یکی از محبوب ترین عناصر در دکوراسیون داخلی و حتی دکوراسیون خارجی است. عناصر زیادی با استفاده از چوب ساخته شده و در دکوراسیون داخلی مورد استفاده قرار می گیرند. عناصری مانند دیوارپوش اکوستیک، ترمووال و غیره. باید بدانید که دیوارپوش آکوستیک به تنهایی خاصیت عایق صدا بودن را ندارد و در واقع با استفاده از موادی که به صورت توکار در پشت آن قرار می گیرند این خاصیت را پیدا می نماید. این نوع از دیوارپوش ها مقاومت بالایی در برابر ضربه دارند و بعضی از آن ها در مقابل رطوبت هم مقاوم اند. بنابرین اگر شما هم از هواداران چوب در دکوراسیون هستید، به هیچ وجه این محصول اوحددکو را از دست ندهید.

مزایای استفاده از پنل آکوستیک

  • بهبود زیبایی دکوراسیون داخلی به علت داشتن طرح ها و رنگ ها زیبا و متنوع.
  • حذف صداهای اضافی ورودی از بیرون به داخل و تزریق آرامش و آسایش به محیط.
  • بهبود کیفیت صدای درون محیط با جلوگیری از انعکاس نامناسب صدا در محیط.
  • جلوگیری از ورود رطوبت به درون منزل و نمایش زرد شدن دیوارها.
  • قابلیت ست شدن با سایر اجزای دکوراسیون با علت تنوع طرح و رنگ.

دیوارپوش آکوستیک چند لایه

متخصصان طراحی دکوراسیون، با گذر زمان، به ساخت عناصر تازه روی می آورند. این مورد در صنعت دکوراسیون داخلی بیشتر دیده می شود. گفتیم که دیوارپوش آکوستیک جهت کنترل صدا در محیط و حذف سر و صداهای اضافی استفاده می شود. اما باید بدانید که در سال های گذشته، دیوارپوش آکوستیک چند لایه نیز به فراوری رسیده است. حال شاید بپرسید که دیوارپوش آکوستیک چند لایه چیست؟ دیوارپوش آکوستیک چند لایه نوعی دیوارپوش آکوستیک است که از چند لایه مختلف ساخته می شود. هر یک از این لایه ها دارای خاصیت جذب یا پراکنده کردن امواج صوتی هستند. به همین علت، دیوارپوش های آکوستیک چند لایه نسبت به دیوارپوش های آکوستیک معمولی، عملکرد بهتری در کاهش آلودگی صوتی دارند. ورقه های این دیوارپوش، می تواند چوب، PVC و غیره باشد. این دیوارپوش ها می توانند به صورت دستی یا مشینی و با استفاده از چسب و دستگاه پرس ساخته شوند.

مزیت دیوارپوش آکوستیک چند لایه نسبت به دیوارپوش آکوستیک معمولی

عملکرد بهتر در کاهش آلودگی صوتی

به علت وجود چند لایه مختلف با خواص آکوستیکی متفاوت، دیوارپوش های آکوستیک چند لایه می توانند صدای محیط را به طور موثرتری کاهش دهند. پس طبیعی است که افرادی که در پی محیطی با سکوت و آرامش بیشتر هستند، استفاده از این سبک دیوارپوش را ترجیح بدهند.

تنوع بیشتر در طرح و رنگ

گفتیم که از لایه ها و ورقه های مختلف جهت ساختن دیوارپوش آکوستیک چند لایه استفاده می شود. در نتیجه می توان نتیجه گرفت که فرصت این که از رنگ ها و طرح های مختلف برخوردار باشیم بیشتر است. پس به علت استفاده از لایه های مختلف با مواد و رنگ های متفاوت، دیوارپوش های آکوستیک چند لایه تنوع بیشتری در طرح و رنگ دارند.

دوام و ماندگاری بیشتر

دیوارپوش های آکوستیک معمولی، از یک لایه با ضخامت های متفاوت تشکیل می شوند. اما در دیوارپوش آکوستیم چند لایه اینگونه نیست. باید بدانید که به علت وجود چند لایه مختلف، دیوارپوش های آکوستیک چند لایه دوام و ماندگاری بیشتری نسبت به دیوارپوش های آکوستیک معمولی دارند.

از اینکه ما را تا سرانجام این مقاله همراهی کردید متشکریم. دیدید که در این مقاله به آنالیز انواع دیوارپوش آکوستیک پرداختیم. این دیوارپوش ها را می توان برترین و زیباترین جایگزین کاغذ دیواری دانست. مجموعه اوحددکو با تخصص در زمینه طراحی انواع دیوارپوش آکوستیک اماده است تا با شما عزیزان در این زمینه همکاری کند. شما می توانید جهت خرید دیوارپوش های آکوستیک اوحددکو با ما تماس بگیرید.

چقدر می پسندید؟

منبع: اتاق
انتشار: 18 فروردین 1403 بروزرسانی: 18 فروردین 1403 گردآورنده: asiaro.ir شناسه مطلب: 4758

به "برترین و زیباترین جایگزین کاغذ دیواری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برترین و زیباترین جایگزین کاغذ دیواری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید