خورشید را هرگز از این زاویه ندیده اید، فیلم

به گزارش تور آسیایی ارزان، شما خورشید را دیده اید، اما نه به این شکل؛ مدارگرد خورشیدی ESA ویدئویی را ضبط نموده است که در آن خورشید بسیار کرکی شکل نشان داده می گردد.

خورشید را هرگز از این زاویه ندیده اید، فیلم

به گزارش خبرگزاری خبرنگاران ، شما می توانید ساختارهای پردار و مو مانند ساخته شده از پلاسما را ببینید که خطوط میدان مغناطیسی را در جو پایین تر خورشید دنبال می نمایند و به تاج بیرونی بسیار داغ تر تبدیل می شوند. این ویدئو از حدود یک سوم فاصله زمین و خورشید گرفته شده است.

ویدیوی زیر را ببینید که ویژگی های غیرعادی خورشید از جمله خزه های تاجی، اسپیکول ها و باران تاجی را نشان می دهد. مدارگرد خورشیدی این ویدئو را در 27 سپتامبر 2023 با استفاده از ابزار تصویربرداری فرابنفش شدید (EUI) خود ضبط کرد.

ESA گفت دمای روشن ترین منطقه ها حدود یک میلیون درجه سانتیگراد است، در حالی که نقاط سردتر تیره تر به نظر می رسند، زیرا تابش را جذب می نمایند.

خزه تاج چیست؟

چیزی است که در اینجا به خورشید ظاهر کرکی می دهد. این ساختارهای عجیب و غریب روی خورشید شبیه خزه هایی هستند که ما در زمین می یابیم، زیرا به نظر می رسد ویژگی های ظریف و توری دارند.

اما در خورشید، آنها را معمولا می توان در اطراف مرکز گروه های لکه های خورشیدی یافت، جایی که شرایط مغناطیسی قوی است و حلقه های تاجی بزرگی در حال تشکیل هستند. خزه آنقدر داغ است که بیشتر ابزارها نمی توانند آنها را تشخیص دهند. خزه دو لایه اتمسفر، کروموسفر و تاج را می پوشاند.

اسپیکول ها، همانطور که از نامشان پیداست، مناره های بلند گازی هستند که در افق خورشیدی دیده می شوند و از کروموسفر خورشید به بالا می رسند. اینها می توانند تا ارتفاع 10000 کیلومتر برسند.

در زمان 30 ثانیه این ویدئو، باران تاجی را خواهید دید. این ماده سردتر از بقیه سطح خورشید است. باران از توده های پلاسما با چگالی بالاتر تشکیل شده است که تحت تأثیر گرانش به سمت خورشید می بارد.

مأموریت هایی مانند مدارگرد خورشیدی، کاوشگر خورشیدی پارکر و رصدخانه دینامیک خورشیدی به ما منظره ها بی سابقه ای از خورشید می دهند و به اخترشناسان یاری می نمایند تا درباره توپ گازی دینامیکی که کل منظومه شمسی ما را تامین می نماید بیشتر بیاموزند.

منبع: SCIENCE ALERT

227227

منبع: خبرآنلاین
انتشار: 14 اردیبهشت 1403 بروزرسانی: 14 اردیبهشت 1403 گردآورنده: asiaro.ir شناسه مطلب: 5333

به "خورشید را هرگز از این زاویه ندیده اید، فیلم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خورشید را هرگز از این زاویه ندیده اید، فیلم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید