سایت پرنده نگری تالاب کانی برازان مهاباد به بخش خصوصی واگذار می شود
به گزارش تور آسیایی ارزان، میراث آریا/ براساس آخرین خبرهای بدست رسیده، سایت پرنده نگری تالاب کانی برازان مهاباد به بخش خصوصی واگذار می شود.

مدیر کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی گفت: در راستای تقویت زیرساختهای گردشگری، این اداره کل آمادگی دارد تا سایت پرنده نگری تالاب کانی برازان مهاباد را به بخش خصوصی واگذار کند.
سعید شهند اظهار کرد: همچنین، این اداره کل آمادگی دارد غار سهولان مهاباد و باغ وحش ارومیه را هم به بخش خصوصی واگذار کند.
مدیر کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی اضافه نمود: در سطح استان منطقه ها نمونه طبیعت گردی شناسایی شده است که این منطقه ها به اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان معرفی می شود تا با همکاری دو مجموعه طرح سرمایه گذاری برای این منطقه ها تهیه شود.
او ادامه داد: یکی از موضوعات مهم در حوزه گردشگری، طبیعت گردی بوده و در آذربایجان غربی طبیعت بکری وجود داشته که متاسفانه از این ظرفیت تا به امروز به خوبی استفاده نشده است.
منبع: همگردی