طرز تهیه تورتیلا ، نان خوشمزه مکزیکی ها را به سادگی در خانه آماده کنید

به گزارش تور آسیایی ارزان، اگر دوست دارید تنوعی به نان هایی که هر روز مصرف می کنید بدهید و طعم یک نان متفاوت را تجربه کنید، حتما تورتیلا نان معروف مکزیکی ها را امتحان کنید. پخت این نان احتیاجی به فر ندارد و دستور پخت بسیار ساده آن شما را ترغیب میکند که هر روز برای خود نان بپزید.

طرز تهیه تورتیلا ، نان خوشمزه مکزیکی ها را به سادگی در خانه آماده کنید

جهت دریافت خدمات پتینه کاری چیست با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.

به گزارش خبرنگاران، اگر اهل غذاهای بین الملل باشید حتما اسم نان تورتیلا به گوشتان خورده است. نان معروف مکزیکی ها که برای انواع غذای مکزیکی مثل تاکو و بوریتو استفاده می گردد. پخت این نان به مدت زمانی کمی نیاز دارد و فقط با 5 ماده غذایی در دسترس آماده می گردد.

مواد لازم:

آرد از هر نوعی (ترجیحا آرد گندم کامل) 2 فنجان

بکینگ پودر یک قاشق چایخوری

نمک نصف قاشق چایخوری

روغن زیتون یا کانولا 2 قاشق چایخوری

آب گرم سه چهارم فنجان

  • مدت زمان آماده سازی خمیر 10 دقیقه
  • مدت استراحت دادن به خمیر 30 دقیقه
  • کل زمان 55 دقیقه

همچنین بخوانید:

طرز تهیه تاکو | غذای محبوب و پرطرفدار مکزیکی

طرز تهیه فویل پک مرغ و سبزیجات؛ وعده غذایی خوش طعم و کم کالری که در 30 دقیقه آماده می گردد

طرز تهیه تست پیتزا | غذایی آسان و سریع برای روزهای شلوغ

طرز تهیه:

در ابتدا مواد خشک را در کاسه بزرگی با هم مخلوط کنید (آرد و بکینگ پودر). عکس یک

سپس روغن زیتون یا هر روغن گیاهی دیگری که در دسترس دارید را اضافه کنید. عکس 2

آب را اضافه کنید و مواد را با یک چنگال هم بزنید تا شکل خمیری پیدا کند. خمیر را روی یک سطح صاف بگذارید و حدود 5 دقیقه به آن استراحت دهید تا نرم و لطیف گردد. عکس های 3 و 4

سپس خمیر را به شکل یک توپ دربیاورید و برای 30 دقیقه تا 2 ساعت به آن استراحت دهید. عکس های 5 و 6

بعد از این مدت، خمیر را به 8 تکه تقسیم کنید و آنها را با دستتان گرد کنید. عکس های 7 و 8

یک تکه را بردارید و آن را روی سطحی صاف بگذارید و با وردنه صاف کنید. عکس های 9 و 10

یک قابلمه نچسب را داغ کنید و روی شعله متوسط بگذارید. برای مدت 30 تا 45 ثانیه اجازه دهید خمیر بپزد تا زمانی که آغاز به حباب زدن کند. سپس آن را برگردانید و بعد از همین مدت آن را بردارید.

روی تورتیلا باید حباب های طلایی و قهوه ای ظاهر گردد.

نکته: اگر روی خمیر شما بعد از 45 ثانیه تا یک دقیقه حبابی ظاهر نشد شعله را کمی بیشتر کنید.

توصیه: برای تازه ماندن تورتیلا آنها را در یک دستمال آشپزخانه بگذارید و بعد داخل یک کیسه پلاستیک و در آن را ببندید.

منبع: isabeleats

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 16 مهر 1399 بروزرسانی: 16 مهر 1399 گردآورنده: asiaro.ir شناسه مطلب: 1200

به "طرز تهیه تورتیلا ، نان خوشمزه مکزیکی ها را به سادگی در خانه آماده کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تورتیلا ، نان خوشمزه مکزیکی ها را به سادگی در خانه آماده کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید