طرز تهیه پیاز داغ کاراملی به سبک آشپزهای حرفه ای

به گزارش تور آسیایی ارزان، پیاز سرخ شده پایه و اساس بسیاری از دستورهای غذایی است. اما همانطور که همه می دانند تهیه پیاز به شکل حرفه ای می تواند طعم و عطر خوبی به غذا شما اضافه کند. بنابراین چه بهتر که برای تهیه غذایتان همواره پیاز داغ آماده داشته باشید و چه بهتر از آن که پیاز داغ کاراملی دم دستتان باشد تا بتوانید همه چیز از همبرگر گرفته تا پاستا و انواع غذای ایرانی را با آن بپزید یا به عنوان یک طعم دهنده و تزیین کننده از آن بهره ببرید. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه پیاز داغ عسلی و طرز تهیه پیاز چیپسی را مرور نموده بودیم و در ادامه طرز تهیه پیاز داغ کاراملی را آنالیز می کنیم.

طرز تهیه پیاز داغ کاراملی به سبک آشپزهای حرفه ای

مواد لازم برای تهیه پیاز داغ کاراملی

  • پیاز به میزان لازم
  • روغن یا کره به میزان لازم

طرز تهیه پیاز داغ کاراملی

1. خرد کردن پیاز

اولین مرحله از طرز تهیه پیاز داغ کاراملی این است که پیازها را از ساقه به دو نیم کنید، سپس به صورت نیم ماه برش دهید و با آب بشویید و بعد در یک آبکش بریزید تا آبش خوب گرفته گردد.

نکته 1: دقت کنید که حجم پیاز بعد از پخت کمتر می گردد.

نکته 2: حتما پیازها را به میزان یکسان برش دهید. اگر پیازها خیلی درشت باشند، به درستی کاراملی نمی شوند و اگر ریز باشند می سوزند.

2. سرخ کردن پیاز

اکنون که پیازهای خرد شده خوب خشک شده اند آن ها را داخل یک ماهیتابه چدنی یا یک ماهیتابه ته سنگین میزان مناسبی روغن و کره بریزید و بگذارید روغن داغ گردد بعد پیازها را داخل ماهیتابه بریزید و سپس کمی تفت دهید و بگذارید با حرارت میانه حدود 5 دقیقه به آرامی نرم گردد اما نسوزد.

وقتی پیازها کمی سبک شدند حرارت گاز را کم کنید و نمک را اضافه کنید تا پیازها خوب سرخ شوند. حواستان باشد پیاز نسوزد. پیاز که طلایی شد پیاز داغ کاراملی شما آماده است.

نکته مهم: اگر به نظر می رسد که پیازها در آستانه سوختن هستند یا خشک می شوند، کمی آب اضافه کنید تا شل شده و دوباره آب شوند. بعضی از دستورالعمل ها پیشنهاد می نمایند که برای بهتر شدن رنگ پیازهای سرخ شده، میزانی سرکه هم به آن اضافه کنید.

نکات تکمیلی برای تهیه پیاز داغ

تهیه پیاز سرخ شده کاراملی درست مثل طرز تهیه پیاز داغ نگینی کار ساده ای است و مناسب بیشتر غذاهاست اما زمان تهیه آن باید شکیبا باشید و نکات و فوت وفن های تهیه آن را با دقت رعایت کنید.

برترین زمان پخت پیاز داغ کاراملی

پیازها برای آن که کاراملی شوند باید به آرامی بپزند بنابراین هر چند وقت یکبار پیازها را هم بزنید تا در نهایت برنزی و به شکل مربا شوند. مطمئنا، این فرآیند را باید با حرارت میانه رو به پایین و در زمان حداقل یک ساعت انجام گردد. اما مثل غذا لازم نیست تمام مدت مواظب قابلمه باشید. در واقع به پیاز اجازه دهید بدون هم زدن ژله ای و کاراملی شوند.

برترین پیاز برای پیاز کاراملی

برای تهیه پیاز کاراملی می توانید از هر نوع پیازی که مدنظرتان است بهره ببرید اما معمولا پیاز زرد گزینه بهتری است.

برترین زمان و روش نگهداری پیاز داغ

برای نگهداری پیاز داغ بهتر است آن را در فریزر نگهداری کنید و خوب است میزان پیاز داغ مورد احتیاج برای هر وعده را جدا بسته بندی کنید که لازم نباشد هر بار کل پیاز داغ فریزری را از فریزر خارج کنید. برترین روش فریز کردن پیاز داغ را با جزییات در کتاب کاله بخوانید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 26 بهمن 1402 بروزرسانی: 26 بهمن 1402 گردآورنده: asiaro.ir شناسه مطلب: 3277

به "طرز تهیه پیاز داغ کاراملی به سبک آشپزهای حرفه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیاز داغ کاراملی به سبک آشپزهای حرفه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید