مسیر رفتن به شمال کوتاه شد

به گزارش تور آسیایی ارزان، معاون اجرایی رییس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، از افتتاح آزادراه رودبار-منجیل با حضور رییسی در آینده نزدیک اطلاع داد.

مسیر رفتن به شمال کوتاه شد

به گزارش خبرنگاران، محسن منصوری، با اشاره به تکمیل طرح های نیمه تمام در کشور اظهار کرد. از سیاست های اصلی دولت سیزدهم و شخص رییس جمهور، تکمیل پروژه های نیمه تمام در کشور است.

وی ادامه داد: متاسفانه بنا به دلایل مختلف از جمله محدودیت منابع، طراحی های غیر کارشناسی، فشارهای سیاسی و … پروژه های نیمه تمام و رهاشده متعددی در سطح کشور وجود دارد که این مساله در دولت سیزدهم، عارضه یابی شده و در کوشش برای برطرف آن هستیم.

رییس پلیس راه مازندران از اجرای طرح محدودیت های ترافیکی از 12 ظهر فردا چهارشنبه تا 6 صبح روز دوشنبه هفته آینده در محورهای ارتباطی این استان خبرداد.

معاون اجرایی رییس جمهور با اشاره به پروژه های در دست افتتاح به وسیله دولت سیزدهم افزود: آخرین پروژه مهمی که در اسفندماه با حضور رییس جمهور افتتاح خواهد شد، آزادراه رودبار-منجیل خواهد بود.

منصوری ادامه داد: با افتتاح این پروژه، مشکل ترافیک ورودی شهر رودبار برطرف می گردد.

منبع: دنیای سفر
انتشار: 4 اسفند 1402 بروزرسانی: 4 اسفند 1402 گردآورنده: asiaro.ir شناسه مطلب: 3510

به "مسیر رفتن به شمال کوتاه شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مسیر رفتن به شمال کوتاه شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید