2 طرز تهیه پاستا اسفناج ساده و خامه ای در 30 دقیقه
به گزارش تور آسیایی ارزان، پاستا با اسفناج یکی از متفاوت ترین به شمار میرود که هم رنگ خاص و جذابی دارد و هم طعم آن خوشمزه است. اگر چه هم متداول است اما پاستای اسفناج وگان را بدون گوشت و مناسب گیاهخواران هم می توان تهیه کرد. برای پخت و آماده سازی این پاستا ساده هم به زمان کوتاهی احتیاج دارید و جزو غذاهای فوری و سریع به شمار میرود. در این مقاله از در 2 مدل طرز تهیه پاستا اسفناج وگان و بدون گوشت که مناسب گیاهخواران است را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای طرز تهیه پاستا اسفناج با خامه و قارچ (روش اول)
مواد اولیه | اندازه مورد احتیاج |
ماکارونی فرمی (فرم دلخواه) | 250 گرم |
اسفناج | 150 گرم |
قارچ | 2 حبه |
سیر | 150 گرم |
خامه ساده | 1 قاشق غذاخوری |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
آبلیمو یا آب لیموترش تازه | 1 تا 2 قاشق غذاخوری |
پنیر پارمسان | به اندازه دلخواه |
روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و آویشن | به اندازه لازم |
اندازه کالری در 100 گرم پاستا اسفناج: حدود 245 کیلوکالری
مدت زمان آماده سازی مواد: 10 دقیقه
زمان مورد احتیاج برای پخت پاستا اسفناج: 20 دقیقه
مراحل طرز تهیه پاستا اسفناج گیاهی و بدون گوشت
برای تهیه پاستا اسفناج برای گیاهخواران و بدون گوشت هم می توانید در تابه یا قابلمه، پاستا را درست کنید و هم در فر آن را بپزید. این پاستا را به صورت ساده و بدون گوشت، روی حرارت گاز می توانید در مدت 30 دقیقه تهیه کنید. برای مشاهده جزییات روش تهیه پاستای اسفناج، مراحل زیر را دنبال کنید.
مرحله اول: اسفناج را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه پاستا اسفناج، اسفناج ها را بشویید و اجازه دهید آب خود را از دست بدهند. اسفناج ها را خرد کنید و در یک قابلمه بریزید و روی آن ها آب و کمی نمک بریزید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید اسفناج ها به مدت 10 دقیقه بپزند و نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: قارچ ها را آماده کنید
در این مرحله، قارچ ها را بشویید و به صورت اسلایسی نازک خرد کنید. در یک تابه، کمی کره بریزید و روی حرارت بگذارید. قارچ ها را در تابه بریزید و روی حرارت میانه تفت دهید. کمی نمک به قارچ ها اضافه کنید. برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ ها، 1 یا 2 قاشق آبلیمو یا آب لیموترش تازه را می توانید به قارچ ها اضافه کنید و همزمان نباید حرارت پایین باشد. قارچ ها که نرم شدند و آبشان کشیده شد، آنها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
برای خرید نمک، قارچ، آبلیمو و کره می توانید به روش های یا اینترنتی از فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله سوم: سس پاستا را درست کنید
در این مرحله از تهیه پاستا اسفناج گیاهی، سیر را خرد کنید و با روغن زیتون تفت دهید. عطر سیر که خارج شد، خامه را اضافه کنید. قارچ سرخ شده و اسفناج نرم شده را هم اضافه کنید و آویشن، نمک و فلفل سیاه را بیفزایید. همه مواد را با هم مخلوط کنید تا سس پاستا یکدست گردد.
خامه، روغن زیتون، آویشن و فلفل سیاه را می توانید از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی بخرید.
مرحله چهارم: پاستا را بپزید و آبکش کنید
در یک قابلمه تا نیمه، آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. کمی نمک به آب اضافه کنید، سپس پاستاها را به آن اضافه کنید. بر اساس دستورالعمل روی پاکت پاستا، به مدت 8 تا 12 دقیقه پاستا را بجوشانید تا نرم گردد. سپس پاستا را آبکش کنید.
برای خرید انواع پاستا و ماکارونی فرمی ساده می توانید از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
مرحله پنجم: پاستا اسفناج را درست کنید
در آخرین مرحله از طرز تهیه پاستا اسفناج، پاستاهای آبکش شده را در ظرف سرو بریزید و سس پاستا با اسفناج و قارچ را روی پاستا پخش کنید. پاستاها را با سس به هم بزنید تا همه مواد با هم به صورت یکدستی مخلوط شوند. روی پاستا را پنیر پارمسان رنده شده و جعفری خرد شده به اندازه دلخواه بریزید و به صورت داغ و تازه سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه پاستا پنیر اسفناج (روش دوم)
مواد اولیه | اندازه مورد احتیاج |
پاستا پنه | 450 گرم |
اسفناج | 300 گرم |
ریحان تازه | 1/2 لیوان فرانسوی دسته دار |
پنیر خامه ای | 110 گرم |
پنیر ریکوتا | 1 لیوان فرانسوی دسته دار |
پنیر پارمسان | 5 قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا (رنده شده) | 2 لیوان فرانسوی دسته دار |
سیر (یا پودر سیر) | 2 حبه (نصف قاشق چای خوری پودر سیر) |
نمک | 1 قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | 1/4 قاشق مرباخوری |
جوز هندی | 1/4 قاشق مرباخوری |
مدت زمان آماده سازی مواد پاستا: 10 دقیقه
زمان مورد احتیاج برای پخت پاستا اسفناج پنیری در فر: 20 دقیقه
مراحل طرز تهیه پاستا پنیری با اسفناج در فر
در این روش از طرز تهیه پاستا با اسفناج، از پنیر های متنوعی استفاده می گردد و در نتیجه پاستا طعم مجذوب کننده تری دارد. بعلاوه برای پخت این مدل پاستا، از فر استفاده می گردد. مراحل زیر را برای تهیه پاستا اسفناج پنیری بدون گوشت در فر، دنبال کنید.
مرحله اول: اسفناج را آماده کنید
در ابتدا فر را روشن و روی دمای 230 درجه سانتی گراد گرم کنید. اسفناج را می توانید به صورت خام، فریز شده یا به صورت آبپز بهره ببرید. اگر اسفناج را به صورت منجمد استفاده می کنید، اجازه دهید یخ اسفناج باز گردد. سپس آب اسفناج را کاملا با دست بگیرید و بفشارید. اگر هم آن را آبپز می کنید، اسفناج را آبکش کنید تا آب اضافی خود را از دست بدهد.
مرحله دوم: پاستا را آماده کنید
در این مرحله، داخل یک قابلمه را تا نیمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب بجوشد. به آب اندازهی نمک اضافه کنید و پاستاها را در قابلمه بریزید. 8 تا 12 دقیقه صبر کنید تا نرم شوند (محض احتیاط دستورالعمل روی پاکت پاستا را بخوانید و از آن پیروی کنید). سپس پاستا را آبکش کنید.
مرحله سوم: مایه سس پاستا اسفناج را آماده کنید
در این مرحله باید مواد سس را با هم میکس کنید. اسفناج، ریحان تازه، پنیر ریکوتا، پنیر خامه ای، نمک، 1 لیوان دسته دار فرانسوی از پنیر پیتزا، 3 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان، سیر (اگر سیر تازه ندارید 1/2 قاشق چای خوری پودر سیر اضافه کنید)، فلفل سیاه و جوز هندی را در مخلوط کن بریزید و با هم میکس کنید تا به شکل خمیری و یکدست دربیاید. اگر زیادی غلیظ است، کمی آب یا شیر می توانید به مایه سس پاستا اضافه کنید.
می توانید از فروشگاه های انواع پنیر خامه ای، پنیر پیتزا و پودر سیر را به روش های تلفنی، حضوری یا اینترنتی بخرید.
مرحله چهارم: مواد پاستا اسفناج را در ظرف فر بریزید
کف یک ظرف پیرکس را چرب کنید و یک لایه از پاستاهای آبکش شده را در آن بریزید. یک لایه نازک از سس پاستایی که درست کردید، اضافه کنید. دوباره یک لایه پاستا و یک لایه سس را تکرار کنید تا مواد تمام شوند. در آخر، 1 لیوان از پنیر پیتزا و 2 قاشق از پنیر پارمسان را که به جای مانده است، روی پاستا بریزید و در فر بگذارید.
مرحله پنجم: پاستا اسفناج و پنیر را سرو کنید
اجازه دهید ظرف پاستا به مدت 20 دقیقه در فر بماند و پنیرهای روی آن کاملا ذوب شده و به رنگ طلایی دربیاید. سپس ظرف را از فر بیرون بیاورید و پاستا را به صورت داغ و تازه سرو کنید.
فوت و فن های خوشمزه شدن پاستا اسفناج
در طرز تهیه پاستا اسفناج، باید اسفناج را به صورت پخته به کار ببریم یا تازه؟
اگر اسفناج را بپزید، بهتر است. اگر مانند روش دوم پاستا را درست می کنید که مواد را با هم میکس می کنید، احتیاجی به پخت اسفناج نیست و کافی است اسفناج پوره گردد. اما در صورتی که مشابه روش اول می پزید که اسفناج ها در سس انداخته می شوند، بهتر است آنها را کمی نیم پز کنید.
از چه پنیری در پاستا اسفناج استفاده می گردد؟
متداول ترین نوع پنیر برای تهیه پاستا اسفناج، همان پنیر پارمسان است. اما می توانید از پنیر های خامه ای، پنیر پروسس، پنیر پیتزا، پنیر چدار و … هم در تهیه این پاستا بهره ببرید.
منبع: افق کوروش