بیشترین شکایات مردم در خصوص گران فروشی و عدم رعایت مسائل بهداشتی است
به گزارش تور آسیایی ارزان، ایلنا/ براساس آخرین خبرهای منتشر شده، بیشترین شکایات مردم در خصوص گران فروشی و عدم رعایت مسائل بهداشتی است.

احمد اصانلو با اشاره به انجام بازدیدهای نظارتی این دستگاه هم زمان با فرارسیدن عید نوروز و ماه مبارک رمضان اظهار کرد: در اجرای طرح نوروزی 54 هزار بازرسی و گشت داشتیم. 17 هزار پرونده تخلفاتی تشکیل شده و به همین دلیل 1100 واحد صنفی پلمپ شدند.
او اضافه نمود: سازمان تعزیرات حکومتی مرجع اصلی رسیدگی به تخلفات است و همکاری بسیار خوبی بین این دستگاه و سایر دستگاه های عضو ستاد هماهنگی خدمات سفر برقرار است.
اصانلو ادامه داد: حضور در بازار و آنالیز شرایط بازار را در دست اقدام داریم و در نوروز سال جاری طرح رضایتمندی را اجرا کردیم و با تمام توان آماده خدمت رسانی به گردشگران و مسافران نوروزی هستیم.
معاون وزیر دادگستری و رئیس سازمان تعزیرات حکومتی یادآور شد: روئسای شعب ما به صورت میدانی حضور دارند و تمام ارکان سازمان تعزیرات حکومتی در نوروز 1403 آماده خدمت رسانی به مردم است.
او اعلام کرد: بیشترین شکایت مردم، پیرامون گران فروشی و عدم رعایت مسائل بهداشتی است.
اصانلو در سرانجام صحبت های خود اعلام کرد: سامانه تلفنی 135 برای دریافت گزارش ها و شکایات مردمی راه اندازی شده است.
منبع: همگردی