طرز تهیه سیر ترشی هفت ساله در 40 روز!

به گزارش تور آسیایی ارزان، برای تهیه سیر ترشی هفت ساله چند ترفند آموزش خواهیم داد تا در مدت زمان 40 روز ره 7 ساله را سپری کنید! همچنین با خواص سیر آشنا خواهیم شد.

طرز تهیه سیر ترشی هفت ساله در 40 روز!

سرویس آشپزی - برای تهیه سیر ترشی هفت ساله به 2 نوع سرکه یعنی سرکه بالزامیک و سرکه خرما احتیاج خواهیم داشت. دلیل استفاده از در ساختار این ترشی این است که سیر ترشی در طول زمان 7 سال تغییر رنگ خواهد داد و به رنگ تیره بدل خواهد شد. لذا، استفاده از سرکه بالزامیک اولین حقه در دست یابی به ترشی هفت ساله خواهد بود.

سرکه خرما همچنین، دومین ترفند تهیه این ترشی است. ترشی سیر هفت ساله به مرور زمان شیرین خواهد شد. لذا، با استفاده از سرکه خرما طعم شیرینی را به ترشی منتقل خواهیم کرد. نکته سوم که از دو مورد بالا مهم تر است، استفاده از سس سویا است. سس سویا این امکان را فراهم خواهد نمود که فرآیند تخمیر در ترشی تسریع گردد و ره 7 ساله در 40 روز میسر گردد. توصیه می گردد برای تهیه این ترشی از کله سیر کامل استفاده نمایید. برای این منظور کافیست تنها پوسته خارجی سیر را تمیز کنید و پس از آبکشی و خشک شدن، سیر آماده تهیه ترشی خواهد بود. در صورت در دسترس نبودن سرکه بالزامیک و سرکه خرما می توانید به همان میزان از سرکه قرمز و شکر قهوه ای و یا عسل بهره ببرید در این صورت سرکه خرما را نیز می توانید حذف کنید.

مواد لازم جهت تهیه سیر ترشی هفت ساله

سیر

500 گرم

سرکه بالزامیک

2 پیمانه

سرکه خرما

2 پیمانه

سس سویا

2 تا 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سیر ترشی هفت ساله

  1. ابتدا بوته های سیر را تمیز کنید و پس از شستن و خشک کردن سرکه بالزامیک و سرکه خرما را با یکدیگر ترکیب کنید و سیر ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در سرکه بجوشانید. توجه داشته باشید که سیر نباید خیلی نرم و له گردد.
  2. سس سویا را در این مرحله اضافه کنید و در صورت تمایل از مقداری زرشک و برگ آویشن تازه برای معطر کردن ترشی استفاده نمایید.
  3. سیر ها را پس از خنک شدن به ظرف مورد نظر منتقل کنید و سرکه را روی آن بریزید. توجه داشته باشید که سرکه باید روی سیر ها را بپوشاند.
  4. در نهایت در ظرف را محکم ببندید و به مدت 40 روز در جایی تاریک نگه داری کنید.

از فواید و خواص بی شمار سیر چه می دانید؟

  • سیر سرشار از اسید فولیک، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم، مقدار کمی روی و ویتامین های B1، B2 و B3 است.
  • با مالیدن سیر خام بر روی لثه و دندان درد دندان تسکین می یابد.
  • برای درمان سینوزیت، چند حبه سیر له شده را در کره تفت دهید و با نان میل کنید .
  • یک حبه سیر را ریز خرد کنید و با کمی آب میل کنید تا نفخ، یبوست ودرد معده برطرف گردد .
  • برطرف نماینده سرفه، سرماخوردگی و گرفتگی سینه است .
  • برای افرادی که مبتلا به پرکاری تیروئید هستند، مفید است زیرا که سیر منبع عالی ید است.
  • برای سلامت قلب مفید است و با انواع بیماری های قلبی عروقی مقابله می نماید .
  • با بالابردن میزان انسولین، قند خون را تنظیم می نماید .
  • سیر حاوی ترکیبات گوگرد است که سیستم ایمنی بدن را تحریک نموده و پتانسیل بالایی در نابودی تومورهای سرطانی دارد .
  • خوردن سیر، مجاری تنفس و خون را پاک می نماید و با این کار از شدت تنگی نفس کاسته و گاهی موجب درمان آن می گردد .
  • سیر پوست بدن را خوش رنگ و گونه را سرخ و روده ها را از عفونت ها پاک می نماید. به خصوص در اطفال، با این خاصیت سپری مقابل تیفوئید و دیفتری و مسکن سیاه سرفه و خروسک است .
  • سیر عفونت های تنفسی را درمان می نماید .
  • سیر از جمله سبزیجاتی است که باعث پیشگیری از بسیاری از سرطان ها (سرطان روده عظیم، سرطان سینه، سرطان معده، سرطان پروستات و سرطان مثانه) می گردد .
  • مصرف روزی نصف استکان از عصاره سیر و لیمو ترش، تاثیر بسیار زیادی دربرطرف گرفتگی رگ ها خواهد داشت .
  • آنتی اکسیدان قوی موجود در آن، رادیکال های آزاد را که باعث پیری و بیماری می گردد خنثی می نماید .
  • با رقیق کردن خون، مانع از لخته شدن خون می گردد و در نتیجه احتمال بروز سکته را کاهش می دهد.

موارد منع مصرف سیر

  • مادران شیرده در خوردن سیر زیاده روی ننمایند، زیرا سبب تغییر مزه شیر آنها شده و ممکن است نوزاد از خوردن شیر صرف نظر کند .
  • زیاده روی در مصرف سیر باعث سرگیجه، کاهش فشار خون، آلرژی (حساسیت) و در موارد نادر منجر به خونریزی می گردد .
  • ظاهرا سیر تاثیری بر متابولیسم داروها ندارد، اما بیمارانی که ازداروهای ضد انعقاد خون مثل آسپرین استفاده می نمایند، باید در مصرف سیر احتیاط نمایند، زیرا سیر مانع از انعقاد خون می گردد. از این رو افرادی که جراحی می نمایند، باید 7 تا 10 روز پیش از جراحی از خوردن سیر خودداری نمایند، زیرا زمان خونریزی را طولانی تر می نماید.

چگونه از شر بوی نامطبوع دهان پس از خوردن سیر خلاص شویم؟

  • بوی سیر با جویدن کاهو، جعفری، خوردن شیر، سیب یا عسل برطرف می گردد. همچنین گذاشتن مقداری چای خشک در دهان و قورت دادن آن باعث برطرف بوی بد دهان ناشی از خوردن سیر می گردد .
منبع: setare.com
انتشار: 24 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: asiaro.ir شناسه مطلب: 908

به "طرز تهیه سیر ترشی هفت ساله در 40 روز!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سیر ترشی هفت ساله در 40 روز!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید