طرز تهیه فرنی توت فرنگی خوشمزه و مجلسی در 15 دقیقه
به گزارش تور آسیایی ارزان، فرنی توت فرنگی یکی از دسرهای خوش طعم و از است. تهیه این فرنی بسیار ساده، سریع و کم هزینه است. در فصل بهار و تابستان می توانید با استفاده از توت فرنگی های تازه از طعم عالی فرنی با توت فرنگی لذت ببرید. شما بعلاوه می توانید این دسر را به صورت قالبی در مجالس و مهمانی های خود سرو کنید. در این مقاله از در روش طرز تهیه فرنی توت فرنگی با بستنی و بافت خامه ای را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه فرنی توت فرنگی
مواد اولیه | اندازه مورد احتیاج |
توت فرنگی تازه و میانه | 140 گرم (حدود 10 عدد توت فرنگی) |
شیر | 2 لیوان فرانسوی دسته دار |
پودر ژلاتین | 2 قاشق غذاخوری |
شکر | 4 قاشق غذاخوری |
بستنی وانیلی | 2 لیوان فرانسوی دسته دار |
آرد برنج | 2 قاشق غذاخوری سرخالی |
نشاسته | 1 قاشق غذاخوری سرخالی |
وانیل | 1/4 قاشق چای خوری |
پودر یا خلال پسته | به اندازه دلخواه برای تزیین |
پودر نارگیل | به اندازه دلخواه برای تزیین |
مدت زمان آماده سازی مواد: 20 دقیقه
مدت زمان پخت فرنی توت فرنگی: 15 دقیقه
اندازه کالری در 100 گرم فرنی توت فرنگی: حدود 300 تا 400 کیلوکالری
مراحل طرز تهیه فرنی توت فرنگی
برای اینکه یک فرنی توت فرنگی عالی و خوش طعم داشته باشید، مرحله به مرحله مطابق زیر عمل کنید:
مرحله اول: مواد را از یخچال خارج کنید
اولین قدم در طرز تهیه فرنی توت فرنگی خارج کردن مواد یخچالی مثل شیر از یخچال 30 دقیقه قبل از آغاز به پخت فرنی است. این کار باعث می گردد تا مواد با محیط هم دما شده و هنگام پخت بهتر ترکیب شوند. بعلاوه حدود نیم ساعت قبل از پخت فرنی، باید بستنی را از فریزر خارج کنید تا بستنی نرم گردد.
در صورت تمایل می توانید برای خرید بستنی لیتری به صورت یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله دوم: پودر ژلاتین را در آب ولرم حل کنید
حالا پودر ژلاتین را در آب ولرم حل نموده و سپس آن را روی بخار کتری قرار دهید تا ژلاتین به آب گردد. این روش باعث می گردد تا محلول ژلاتین حالت شفاف پیدا کند.
اگر مایل باشید می توانید خرید پودر ژلاتین را به صورت حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های انجام دهید.
مرحله سوم: توت فرنگی ها را پوره کنید
قبل از پوره کردن توت فرنگی ها، برگ اضافی آنها را گرفته، با یکی از بشویید و خشک نمایید. سپس با استفاده از دستگاه میکسر یا غذاساز توت فرنگی ها را کاملا پوره کنید و در ظرفی جداگانه قرار دهید.
مرحله چهارم: شیر را به همراه شکر، آرد برنج و نشاسته روی حرارت قرار دهید
در ادامه در یک قابلمه مناسب شیر سرد را با شکر، آرد برنج و نشاسته خوب ترکیب کنید تا مواد کاملاً در شیر حل شوند. برای این منظور می توانید از همزن دستی بهره ببرید تا آرد گلوله نگردد. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.
هنگام قرار دادن قابلمه روی گاز مرتب ترکیب شیر و آردها را هم بزنید تا نشاسته ته نگیرد و مواد غلظتی شبیه فرنی پیدا نمایند.
برای تهیه شیر، آرد برنج، شکر و نشاسته می توانید خرید خود را از فروشگاه های انجام دهید.
مرحله پنجم: پوره توت فرنگی ها را به قابلمه اضافه کنید
در این مرحله از طرز تهیه فرنی توت فرنگی باید پوره توت فرنگی را به شیر اضافه کنید و به خوبی ترکیب نمایید تا مواد شما کاملاً یکدست شوند. توجه داشته باشید که موقع اضافه نمودن پوره توت فرنگی همچنان قابلمه باید روی حرارت ملایم باشد. با استفاده از یک قاشق چوبی مرتب مواد را هم بزنید.
مرحله ششم: وانیل را اضافه کنید
پس از آنکه شیر به نقطه جوش رسید، وانیل را اضافه کنید، هم بزنید و کمی بعد قابلمه فرنی را از روی حرارت بردارید.
در صورت تمایل برای خرید وانیل می توانید به صورت حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه نمایید.
مرحله هفتم: اجازه دهید فرنی توت فرنگی کاملاً خنک گردد
پس از برداشتن ظرف فرنی از روی حرارت اجازه دهید تا فرنی شما کاملاً خنک گردد. در طی این زمان گاهی مایه فرنی را هم بزنید تا کمی خودش را بگیرد و سفت تر گردد.
مرحله هشتم: بستنی را اضافه کنید
بعد از اینکه فرنی کاملاً از دما افتاد و خنک شد، بستنی را به آن اضافه کنید و کاملاً هم بزنید.
مرحله نهم: ژلاتین بن ماری شده را با مواد ترکیب کنید
در این مرحله از طرز تهیه فرنی توت فرنگی باید ژلاتین بن ماری شده را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزیند تا بافت مایه فرنی کاملاً یکنواخت و یکدست گردد.
مرحله دهم: فرنی را داخل قالب سیلیکونی بریزید
شما می توانید از انواع قالب های سیلیکونی کوچک و بزرگ برای درست کردن فرنی قالبی مجلسی بهره ببرید. اگر تصمیم دارید، فرنی توت فرنگی را به عنوان یک دسر در مهمانی ها سرو کنید، بهتر است از قالب های سیلیکونی تک نفره استفاده نمایید؛ در غیر این صورت فرنی توت فرنگی را در ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید و مراحل بعدی را انجام ندهید.
مرحله آخر: قالب فرنی را داخل یخچال قرار دهید
فرنی را در قالب های سیلیکونی بریزید. صبر کنید فرنی در دمای محیط خنک گردد سپس قالب های فرنی را داخل یخچال به مدت 3 تا 4 ساعت بگذارید تا کاملاً فرنی ها سفت شوند. برای اینکه فرنی به راحتی از قالب جدا گردد، می توانید بعد از نگهداری در یخچال به مدت نیم ساعت قالب ها را داخل فریزر قرار دهید.
در نهایت فرنی ها را از قالب خارج نموده و درون ظرف سرو قرار دهید. حالا با استفاده از پودر نارگیل، پودر یا خلال پسته، فرنی های آماده شده را تزیین کنید. نوش جان!
در صورت تمایل شما می توانید خرید خلال پسته و پودر نارگیل را به صورت حضوری یا اینترنتی از فروشگاه انجام دهید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه فرنی توت فرنگی به روش های دیگر
می توانید با بعضی تغییرات جزئی فرنی توت فرنگی را به شکل های زیر نیز تهیه کنید:
روش تهیه فرنی توت فرنگی با کره و خامه
در این روش ابتدا نشاسته ذرت، شکر و شیر را با هم ترکیب نموده و روی حرارت ملایم مرتب هم می زنید تا غلظت پیدا کند. بعد از اینکه قابلمه را از روی حرارت برداشتید و مواد خنک شد، 50 گرم کره و 50 گرم خامه و پوره توت فرنگی را اضافه کنید. این فرنی احتیاجی به آرد برنج ندارد.
در صورت تمایل می توانید برای خرید و به صورت حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
روش تهیه فرنی توت فرنگی پروتئینی و رژیمی
در تهیه این فرنی از خامه، کره و بستنی استفاده نشده است. به همین علت افرادی که در پی تناسب اندام خود هستند، می توانند بدون نگرانی این نوع فرنی رژیمی را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
برای تهیه این فرنی رژیمی با توت فرنگی به یک فنجان شیر و نصف فنجان جو دو پرک احتیاج دارید. در یک قابلمه شیر و جو پرک را کاملاً با هم مخلوط نموده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید. پس از آن توت فرنگی های خرد شده یا پوره شده را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید همه مواد کاملاً پخته شوند.
حالا 2 قاشق غذاخوری شکر و 1 قاشق مرباخوری دارچین را به مایه فرنی اضافه کنید. فرنی شما آماده است.
در صورت تمایل می توانید و را به روش های اینترنتی و حضوری از فروشگاه های تهیه کنید.
نکات اضافی در طرز تهیه فرنی توت فرنگی
رعایت نکات زیر به شما یاری می نماید تا یک فرنی توت فرنگی عالی و بی نظیر داشته باشید:
- نشاسته ذرت و آرد برنج را ابتدا به شیر سرد اضافه کنید. به هیچ وجه نباید این مواد را به شیر در حال جوش اضافه نمود، زیرا به صورت گلوله گلوله شده و در شیر حل نمی شوند.
- تا زمانی که مواد روی حرارت گاز قرار دارند مرتب آن را هم بزنید تا فرنی ته نگیرد.
- برای تزیین فرنی توت فرنگی می توانید از اسلایس های توت فرنگی نیز بهره ببرید. در صورت تمایل می توانید به جای شکر از عسل نیز بهره ببرید. شما می توانید خرید عسل را به صورت حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های انجام دهید.
- وانیل برای ایجاد عطر بهتر فرنی توت فرنگی در دستور تهیه آن قرار داده شده است، اما اگر می خواهید فرنی توت فرنگی شما عطر بیشتری داشته باشد می توانید یک قاشق غذاخوری گلاب در انتهای پخت فرنی به آن اضافه کنید. در صورت تمایل شما می توانید خرید گلاب را به صورت حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های انجام دهید.
- اگر می خواهید فرنی را به صورت ساده در کاسه بریزید و نمی خواهید فرنی قالبی درست کنید پودر ژلاتین را از طرز تهیه فرنی حذف کنید.
فوت و فن های خوشمزه شدن فرنی توت فرنگی
چرا فرنی توت فرنگی شل می گردد؟
رعایت نکردن اندازه مواد مورد استفاده در دستور اصلی از دلایل شل شدن فرنی توت فرنگی است. بعلاوه اگر مواد به خوبی با هم ترکیب نشوند، احتمال شل شدن فرنی وجود خواهد داشت.
برای بهتر شدن رنگ فرنی توت فرنگی چه باید کرد؟
شما می توانید کمی رنگ خوراکی صورتی به مایه فرنی اضافه کنید یا یک قاشق غذاخوری را با مواد فرنی خود ترکیب نمایید.
برای خوش عطر شدن فرنی توت فرنگی از چه چیزی می توان استفاده کرد؟
وانیل برای ایجاد عطر بهتر فرنی توت فرنگی در دستور تهیه آن قرار داده شده است، اما اگر می خواهید فرنی توت فرنگی شما عطر بیشتری داشته باشد می توانید یک قاشق غذاخوری گلاب در انتهای پخت فرنی به آن اضافه کنید.
منبع: افق کوروش