طرز تهیه ویفر با آرد نخودچی، بیسکویت سالم و خوش مزه محبوب بچه ها ویفر با آرد نخودچی

به گزارش تور آسیایی ارزان، ویفر با آرد نخودچی

ویفرها یکی از مهم ترین انواع بیسکویت ها به شمار می روند و به علت تنوع بالا، طعم بسیار خوشمزه و بعلاوه ترد بودن شان، از جمله محبوب ترین تنقلات در بین بچه ها هستند. این دسته از بیسکویت ها در طعم ها و مدل های بسیار متنوعی فراوری می شوند؛ از مدل های شکلاتی گرفته تا کاراملی و البته یک نوع خاص و بسیار خوش طعم از آن ها، یعنی ویفر آرد نخودچی.

طرز تهیه ویفر با آرد نخودچی، بیسکویت سالم و خوش مزه محبوب بچه ها ویفر با آرد نخودچی

ویفر هایی که با آرد نخودچی به فراوری می رسند اگر به درستی پخته شوند ارزش غذایی به نسبت بالاتری در مقایسه با ویفرهای معمولی دارند، طعم آن ها متفاوت و خاص است و به علت خاصیت ترد بودن کمتری که به نسبت ویفرهای عادی دارند، برای استفاده در مراسم های رسمی نیز کاملاً مناسب خواهند بود.

برای تهیه ویفر آرد نخودچی می توان از ترکیب آردها استفاده کرد.

این نوع خاص ویفرها را بسیاری از قنادی ها با نام شیرینی میکادو می شناسند و شما می توانید نمونه آماده آن را چه به صورت حضوری یا در قنادی آنلاین بخرید.

در ادامه اطلاعات ضروری، مواد لازم و مراحل طرز تهیه ویفر با آرد نخودچی را به طور کامل ذکر نموده ایم.

نکات اولیه برای تهیه ویفر با آرد نخودچی

میزان کالری در هر 100 گرم440 تا 500 کیلوکاری (بر اساس ترکیبات)
زمان آماده سازی30 دقیقه
زمان لازم برای پخت45 دقیقه
تعداد نفرات6 نفر
درجه سختیکم

مواد لازم برای تهیه ویفر خانگی با آرد نخودچی

مواد لازممیزان مورد احتیاج
آرد سفید قنادی3 لیوان
آرد نخودچی1.5 لیوان
پودر قند1.5 لیوان سر پر
روغن مایع1 لیوان
کره یا روغن جامد150 گرم
نان میکادونصف بسته
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
پودر هل یا پودر دارچین1 قاشق غذاخوری

شرح تکمیلی تهیه ویفر با آرد نخودچی

در این فهرست چند طعم دهنده پیشنهادی قرار داده شده است که شما می توانید از آن ها استفاده نکنید و یا از طعم دهنده مورد پسند خود بهره بگیرید. در اینجا پیشنهاد ما ترکیب پودر کاکائو با پودر هل و یا پودر دارچین بوده است؛ اما استفاده از آن ها ضروری نخواهد بود.

شما می توانید پودر هل و پودر دارچین را نیز با یکدیگر ترکیب کنید که البته ممکن است طعم ویفرهای شما را کمی نامعمول کند؛ البته بسیاری از قنادها هوادار انجام این کار هستند و به شما پیشنهاد می کنیم این ترکیب را نیز لااقل یک بار امتحان کنید.

در نظر داشته باشید که تمامی چاشنی ها و آردها را می بایست به خوبی الک کنید تا در خاتمه ترکیبی کاملا یکدست داشته باشید.

درباره نان میکادو حواستان به این نکته باشد!

نان میکادو یک نان بسیار ترد و نازک است که در فراوری بسیاری از ویفرها و مخصوصاً این نوع از ویفر به کار می رود. در تهیه سایر ویفرها می توان پیشنهاد داد که در صورت نبود نان میکادو، از نان بستنی استفاده کنید اما در مورد ویفر با آرد نخودچی بهتر است تا جای ممکن همان نان میکادو را به کار بگیرید. این نان در بسیاری از فروشگاه های لوازم قنادی در دسترس شما خواهد بود.

در تهیه ویفر با آرد نخودچی می توان از شکلات استفاده کرد.

ترکیب آردها

شما می توانید ترکیب آرد سفید و آرد نخودچی را به شیوه دل خواه خود تنظیم کنید. برای مثال استفاده از هر دوی این آردها به یک میزان نیز پیشنهادی بسیار مجذوب کننده است.

صرفاً در نظر داشته باشید که بهتر است به طور خالص از آرد نخودچی استفاده نکنید و در هر صورت ترکیبی از این دو آرد را به کار بگیرید.

طرز تهیه ویفر با آرد نخودچی

● مرحله اول:

آرد سفید را به خوبی الک کنید، آن را بدون آب و یا روغن داخل ماهیتابه بریزید و بر روی شعله کم تفت دهید. این کار را تا رفع بوی خامی آرد انجام دهید. در صورت زیاد بودن شعله مراقب باشید آرد تغییر رنگ ندهد.

● مرحله دوم:

آرد نخودچی را نیز ابتدا به خوبی الک کنید، در ادامه آن را وارد ماهیتابه نموده و آن را تفت دهید تا بوی خامی آن نیز رفع گردد. آرد نخودچی معمولاً کمتر از آرد سفید به زمان برای رفع بوی خامی احتیاج دارد.

● مرحله سوم:

در ادامه پودر قند و پودر کاکائو را به ترکیب وارد کنید، کمتر از پنج دقیقه تفت دهید و شعله را خاموش کنید. استفاده از پودر کاکائو اختیاری است.

● مرحله چهارم:

ترکیب را چند دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا دمای آن اندکی پایین بیاید؛ سپس آن را الک کنید.

● مرحله پنجم:

بگذارید کره در دمای اتاق کمی وا برود، سپس آردها را دوباره بر روی شعله بگذارید و این بار کره را به آن اضافه کنید.

● مرحله ششم:

اندک اندک روغن مایع را به ترکیب اضافه کنید و این کار را تا رسیدن به ترکیب نهایی ادامه دهید؛ مراقب باشید بیش از میزان رقیق نگردد. در این مرحله می توانید دارچین یا هل را نیز اضافه کنید.

● مرحله هفتم:

پس از دو سه دقیقه شعله را خاموش کنید و نان میکادو را کف یک سینی قرار دهید.

● مرحله هشتم:

پیش از سرد شدن ترکیب، یک لایه از کرم را روی نان بمالید، نان بعدی را بر روی کرم قرار دهید، خوب آن را فشار داده و تا رسیدن به ضخامت مد نظر خود این کار را ادامه دهید.

● مرحله نهم:

یک ظرف یا جسم سنگین بر روی ویفرها قرار دهید و بگذارید کمتر از نیم ساعت در دمای اتاق استراحت کند؛ سپس آن ها را به مدت سه تا چهار ساعت در یخچال قرار دهید.

● مرحله دهم:

ویفر آرد نخودچی شما آماده شده است! آن را برش دهید، بنا بر سلیقه خود با شکلات آب شده، شکلات سفید و… تزئین کنید و سپس نوش جان نمایید.

چند نکته مهم درباره پخت و تزیین ویفر با آرد نخودچی

شما می توانید به هر روش دل خواهی ویفرهای خود را تزئین کنید؛ اما یکی از برترین و محبوب ترین راه ها برای تزئین آن ها استفاده از شکلات آب شده است. می توان از شکلات تلخ برای پوشاندن سطح بالایی و یا کل سطح ویفرها بهره برد که پیشنهاد ما به شما استفاده از شکلات تلخ 60 درصد است. می توانید از پودر پسته، شکلات سفید، خلال بادام، کارامل و بسیاری مواد دیگر برای این کار استفاده کنید.

یک عصرانه خاطره انگیز

ویفر با آرد نخودچی و یا همان شیرینی میکادو یک گزینه عالی چه برای استفاده در مهمانی های غیررسمی و چه برای پذیرایی از مهمان ها در مجالس رسمی خواهد بود.

ویفر آرد نخودچی را به راحتی از خبرنگاران فود تهیه کنید.

امیدواریم که از خواندن این مقاله لذت برده باشید و دستور پخت های موجود در آن برایتان مفید واقع شده باشد. می توانید برای مطالعه بیشتر به مقاله طرز تهیه ویفر+انواع آن در بلاگ خبرنگاران مراجعه کنید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 11 بهمن 1403 بروزرسانی: 11 بهمن 1403 گردآورنده: asiaro.ir شناسه مطلب: 5366

به "طرز تهیه ویفر با آرد نخودچی، بیسکویت سالم و خوش مزه محبوب بچه ها ویفر با آرد نخودچی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ویفر با آرد نخودچی، بیسکویت سالم و خوش مزه محبوب بچه ها ویفر با آرد نخودچی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید