کشف سلول های چشایی که تمام طعم ها را می شناسند

به گزارش تور آسیایی ارزان به نقل از دیلی میل، در دهان انسان گیرنده های چشایی چند کاره ای وجود دارند که می توانند 4 طعم متفاوت را شناسایی نمایند.

کشف سلول های چشایی که تمام طعم ها را می شناسند

بیشتر سلول های مربوط به گیرنده های چشایی فقط یک طعم خاص مانند تلخ، شیرین یا ترش و شور را شناسایی نمایند. اما سلول هایی که به تازگی کشف شده اند قادر به شناسایی طعم شیرین، ترش و تلخ هستند. تا به امروز سلولی با چنین قابلیت هایی رصد نشده بود.

گیرنده های چشایی از سه نوع سلول ساخته شده اند که در کل طعم غذا را معین می نماید.

نوع نخست به عنوان سلول های پشتیبان عمل می نماید. نوع دوم طعم تلخ، شیرین و یا طعم لذت بخش را شناسایی می نماید. نوع سوم نیز طعم های شور و ترش را شناسایی می نماید.

اما مطالعات روی موش ها یک بستر ناشناخته از سلول های نوع سوم را شناسایی کرد که به طور وسیع تمام طعم ها را شناسایی می نماید.

این سلول ها دو راستا سیگنال دهی متفاوت دارند که به آنها اجازه می دهد از یک راستا ترشی و شیرین و از راستا دیگر تلخی و لذت بخش را شناسایی نمایند. این تحقیق نخستین شواهد فیزیکی از گیرنده چشایی وسیعی است که از چند نظریه مختلف پشتیبانی می نماید.

هرچند هنوز هم نمی توان سهم آنها در میزان حساسیت چشایی را مشخص کرد اما انتظار می رود سهم سلول ها در این فرایند قابل توجه باشد. کشف جدید چشم اندازی به چگونگی ارسال اطلاعات به مغز و تولید آنها فراهم می نماید و همچنین نشان می دهد گیرنده های چشایی ساختار بسیار پیچیده ای دارند.

این تحقیق در ژورنال PLOS Geneticsمنتشر شده است.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 14 مهر 1399 بروزرسانی: 14 مهر 1399 گردآورنده: asiaro.ir شناسه مطلب: 1196

به "کشف سلول های چشایی که تمام طعم ها را می شناسند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کشف سلول های چشایی که تمام طعم ها را می شناسند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید