6 روش طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو با طعم بازاری و سنتی
به گزارش تور آسیایی ارزان، یخ در بهشت آلبالو یکی از خوشمزه ترین انواع نوشیدنی خنک تابستانی است که بدنتان را از درون خنک و کم آبی بدن را جبران می کند. در طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو معمولاً هم از استفاده می شود و هم آب آلبالوی تازه و. اما چگونه یخ در بهشت آلبالو درست کنیم؟ آیا می دانید برای تهیه یخ در بهشت آلبالو با آب آلبالو از چه ترکیباتی استفاده می شود؟ در این مقاله از در می توانید با طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو به چند روش مختلف آشنا شوید. در انتهای مقاله به سوالات متداول در مورد آموزش تهیه یخ در بهشت آلبالویی با طعم سنتی و بازاری پاسخ خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه یخ در بهشت آلبالویی (روش اول)
مواد اولیه | اندازه مورد نیاز |
آلبالو منجمد یا تازه | 1 کیلوگرم |
شکر | 200 گرم |
آبلیمو یا آب لیموترش تازه | 2 قاشق غذاخوری |
وانیل | 1/8 قاشق چای خوری |
مدت زمان آماده سازی یخ در بهشت آلبالو با آلبالو تازه: 30 دقیقه
مدت زمان آماده شدن یخ در بهشت آلبالو: 4 الی 5 ساعت
مراحل طرز تهیه یخ در بهشت آلبالویی با آلبالوی تازه
در گرمای تابستان هیچی چیزی به میزان یک با میوه آلبالو نمی تواند حالتان را سر جا بیاورد. در ادامه مراحل درست کردن یخ در بهشت آلبالو را دنبال کنید.
مرحله اول؛ آماده کردن آلبالوها
در اولین مرحله از طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو باید آلبالوها را بشویید و سپس با استفاده از یک سیخ چوبی یا نی پلاستیکی هسته آلبالوها را جدا کنید. برای جدا کردن هسته آلبالو می توانید از هر روشی که مد نظرتان است استفاده می کنید. روش های هسته گیری آلبالو و گیلاس را بلد هستید؟
مرحله دوم؛ قرار دادن آلبالو، شکر و آب لیمو روی حرارت
در این مرحله از طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو باید آلبالوها را در قابلمه بریزید. شکر و آب لیموترش تازه یا آبلیمو را اضافه کنید. سپس قابلمه را روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا شکر به آرامی در آب آلبالوها حل شود.
در صورت تمایل می توانید آلبالو منجمد، شکر و آبلیمو را به روش های و اینترنتی از فروشگاه های خریداری کنید.
مرحله سوم؛ آماده کردن مواد یخ در بهشت آلبالویی
در این مرحله باید مواد یخ در بهشت را هر از گاهی روی گاز هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند. بعد از ترکیب شدن مواد شعله گاز را تا آخرین حد کم کنید و اجازه دهید که آلبالوها برای 2 تا 3 دقیقه دیگر بجوشند. سپس شعله گاز را خاموش کنید و صبر کنید تا مواد یخ در بهشت خنک شود.
مرحله چهارم؛ رد کردن مواد یخ در بهشت از صافی
در این مرحله باید یک صافی را روی یک ظرف بگذارید. حالا مواد یخ در بهشت را داخل صافی بریزید و با پشت قاشق خوب مواد را فشار دهید تا گوشت آلبالوها کاملاً له شوند و از صافی عبور کنند و پوست آلبالوها در صافی باقی بماند.
مرحله پنجم؛ قرار دادن مواد یخ در بهشت در فریزر
بعد از این که مواد یخ در بهشت آلبالو را از صافی رد کردید، باید مایه به دست آمده را در ظرفی کم عمق و درب بسته بریزید و برای 3 تا 4 ساعت در فریزر قرار دهید تا مواد یخ در بهشت کاملاً یخ بزند.
مرحله ششم؛ سرو کردن یخ در بهشت آلبالو
بعد از 3 تا 4 ساعت که مواد یخ در بهشت کاملاً منجمد شدند، باید آن ها را از فریزر خارج کنید و هم بزنید و دوباره برای 1 ساعت در فریزر بگذارید. برای سرو کردن یخ در بهشت می توانید آن را با قاشق بتراشید و در ظرف مورد نظرتان سرو کنید. برای تزیین یخ در بهشت آلبالو می توانید از چند برگ نعنا تازه و یا برش های لیموترش و میوه آلبالو استفاده کنید. گوارای وجود!
مواد لازم برای تهیه یخ در بهشت آلبالویی با آب آلبالو (روش دوم)
مواد اولیه | اندازه مورد نیاز |
شکر | 200 گرم |
آبلیمو یا آب لیموترش تازه | 2 قاشق غذاخوری |
آب آلبالو | 1 لیتر |
مدت زمان آماده سازی یخ در بهشت آلبالو خیابانی با آب آلبالو: 30 دقیقه
مدت زمان آماده شدن یخ در بهشت آلبالو: 4 الی 5 ساعت
مراحل طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو خیابانی با آب آلبالو
اگر دوست دارید یخ در بهشت آلبالو به سبک خیابانی را به روش راحت تری آماده کنید، می توانید به جای میوه آلبالو از آب آلبالو برای تهیه یخ در بهشت استفاده کنید. برای این کار می توانید آب آلبالوها را به هر روشی که مد نظرتان آماده کنید و این یخ در بهشت را با آن درست کنید. در ادامه مراحل درست کردن یخ در بهشت آلبالو با آب آلبالو را دنبال کنید.
مرحله اول؛ جوشاندن مواد یخ در بهشت
در اولین مرحله از آموزش تهیه یخ در بهشت آلبالو باید شکر، آب آلبالو و آب لیموترش یا آبلیمو را ترکیب کنید و روی حرارت میانه قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند. بعد از جوشیدن آب آلبالو شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید شکر کاملاً در آب آلبالو حل شود.
انواع آبمیوه از جمله آب آلبالو را می توانید به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.
مرحله دوم؛ قرار دادن یخ در بهشت در فریزر
بعد از آماده شدن مواد یخ در بهشت آلبالویی سنتی باید آن را در قالب فلزی با قطر کم بریزید و برای چند ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملاً یخ بزند و سفت شوند. بعد از 4 ساعت قالب را از فریزر خارج کنید و یخ در بهشت را با هم مخلوط کنید و دوباره در فریزر بگذارید.
مرحله سوم؛ سرو کردن یخ در بهشت
بعد از حدود 1 ساعت دیگر یخ در بهشت آلبالویی خوشمزه شما آماده است. حالا می توانید آن را با قاشق یا اسکوپ بستنی بتراشید و در ظروف مورد نظرتان بریزید، با آلبالوی تازه تزیین کنید و میل کنید.
بیشتر بخوانید:
مواد لازم برای تهیه یخ در بهشت آلبالو با شربت بدون میوه (روش سوم)
مواد اولیه | اندازه مورد نیاز |
شربت آلبالو | 2 قاشق غذاخوری |
شکر | به اندازه لازم |
تخم شربتی | 1 قاشق غذاخوری |
مدت زمان آماده سازی یخ در بهشت آلبالو با شربت آلبالو: 20 دقیقه
مدت زمان آماده شدن یخ در بهشت آلبالو با شربت آلبالو: 4 الی 5 ساعت
مراحل طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو با شربت آلبالو
اگر به آلبالوی تازه دسترسی ندارید، می توانید با استفاده از شربت های آماده آلبالو و یا حتی که از قبل آماده کرده اید نیز یک یخ در بهشت آلبالو خوشمزه و خنک آماده کنید. در ادامه مراحل درست کردن یخ در بهشت بدون میوه با شربت آلبالو را دنبال کنید.
مرحله اول؛ آماده کردن شربت آلبالو
در اولین مرحله از طرز تهیه یخ در بهشت آلبالویی باید شربت آلبالو را آماده کنید. برای این کار در یک لیوان شربت را با آب ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا ذرات شربت در آب حل شود.
مرحله دوم؛ آماده کردن تخم شربتی
برای درست کردن تخم شربتی باید ابتدا آن را در چای صاف کن بریزید و زیر آب بگیرید و سپس آن را یک کاسه بریزید. اندازهی آب جوش به تخم شربتی ها اضافه کنید و اجازه دهید تا دانه های تخم شربتی در آب جوش باز شوند.
تخم شربتی و شربت آلبالو را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید خریداری کنید.
مرحله سوم؛ قرار دادن شربت آلبالو در فریزر
در این مرحله از طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو و تخم شربتی باید تخم شربتی ها را با شربت آلبالو ترکیب کنید. سپس این شربت را در یک ظرف کوچک بریزید و برای چند ساعت در فریزر بگذارید.
مرحله چهارم؛ سرو کردن یخ در بهشت آلبالو
بعد از 4 ساعت یخ در بهشت را هم بزنید و دوباره 1 ساعت دیگر در فریزر قرار دهید. در نهایت یخ در بهشت آلبالو را از فریزر خارج کنید و بعد از هم زدن در ظرف مورد نظرتان بریزید و نوش جان کنید.
طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو با نشاسته (روش چهارم)
برای تهیه یخ در بهشت آلبالو با نشاسته باید 1/2 لیوان فرانسوی نشاسته گل را با 1/5 لیوان فرانسوی آب و 2 لیوان فرانسوی آب آلبالو ترکیب کنید و سپس این ترکیب را روی حرارت ملایم بجوشانید تا غلیظ شود. در نهایت این ترکیب را همانند روش های قبل در فریزر قرار دهید و بعد با قاشق بتراشید و داخل ظرف دلخواه بریزید و میل کنید.
انواع را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید خریداری کنید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو با پودر شربت آلبالو (روش پنجم)
در این روش، کافی است یک لیوان دسته دار فرانسوی آب سرد را با 1 یا 2 قاشق غذاخوری پودر شربت آلبالو ترکیب کنید و هم بزنید تا پودر شربت در آب حل شود. در صورت تمایل کمی شکر هم اضافه کنید. شربت را به مدت 2 الی سه ساعت در فریزر بگذارید و بعد بیرون بیاورید و با قاشق هم بزنید تا حالت پودر یخ بگیرد و بافتی شبیه یخ در بهشت پیدا کند. سپس آن را سرو کنید.
و دیگر میوه ها را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.
طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو با دستگاه (روش ششم)
دستگاه یخ در بهشت ساز که به آن شربت سردکن هم گفته می شود، بیشتر در شربت فروشی ها و بستنی سازی ها استفاده می شود. برای استفاده از این دستگاه، کافی است موادی که می خواهید برای تهیه یخ در بهشت به کار ببرید، در دستگاه بریزید و آن را تنظیم کنید.
در این دستگاه هر مایعی که می خواهید آن را به یخ در بهشت تبدیل کنید، به صورت یخ پودری در می آید. فقط دقت کنید که نباید از نوشیدنی های گازدار در آن استفاده کنید و به موتور فشار نیاورید. این دستگاه برای مدت طولانی می تواند یخ در بهشت را سرد نگه دارد.
نکات مهم در طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو
- برای خوش طعم شدن یخ در بهشت آلبالو می توانید از اندازهی گلاب هم استفاده کنید. برای خرید گلاب می توانید به صورت خرید اینترنتی یا حضوری از فروشگاه های اقدام کنید.
- استفاده از پوست رنده شده لیموترش می تواند عطر فوق العاده ای به یخ در بهشت خانگی شما ببخشد.
- اضافه کردن آب لیموترش به یخ در بهشت آلبالو اختیاری است، اما موجب خوش عطر و طعم شدن یخ در بهشت شما می شود.
- هم زدن یخ در بهشت بعد از یخ زدن آن یکی از مهم ترین مراحل درست کردن یخ در بهشت خانگی است که موجب می شود تا دسر شما بافت یخی و نرم داشته باشد و سفت نشود.
- برای درست کردن یخ در بهشت زعفرانی با آلبالو، می توانید به مواد یخ در بهشت، به میزان 1 قاشق چای خوری زعفران دم کرده اضافه کنید و بعد مواد را در فریزر بگذارید تا یخ بزنند. زعفران باکیفیت را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.
فوت و فن های خوشمزه شدن یخ در بهشت آلبالو
طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو با نشاسته چگونه است؟
برای تهیه یخ در بهشت آلبالو با نشاسته باید 1/2 لیوان فرانسوی نشاسته را با 1/5 لیوان آب و 2 لیوان آب آلبالو ترکیب کنید و سپس این ترکیب را روی حرارت ملایم بجوشانید و بعد در فریزر قرار دهید. در نهایت یخ در بهشت را با قاشق بتراشید و داخل ظرف دلخواه بریزید.
چرا باید در دستور تهیه یخ در بهشت آن را بعد از منجمد شدن هم بزنید؟
هم زدن یخ در بهشت بعد از یخ زدن آن یکی از مهم ترین مراحل درست کردن یخ در بهشت خانگی است که موجب می شود تا دسر شما بافتی یخی و نرم داشته باشد و سفت نشود.
منبع: افق کوروش