خامه کشی کیک با مجذوب کننده ترین روش

به گزارش تور آسیایی ارزان، اگر در پی تهیه یک دسر ساده، سبک و در عین حال مجلسی هستید، کیک اسفنجی خامه ای و ترکیبش با توت فرنگی و شاه توت انتخابی فوق العاده برای شماست. بافت لطیف و اسفنجی کیک وانیلی در کنار خامه فرم گرفته تازه و طعم طبیعی و دلنشین توت ها، طعمی هماهنگ و دلپذیر ایجاد می نماید.

خامه کشی کیک با مجذوب کننده ترین روش

این کیک برای مراسم خاص، جشن های خانوادگی یا حتی یک عصر دل انگیز تابستانی مناسب است و با ظاهر مجذوب کننده و رنگ های طبیعی میوه ها، توجه همه را جلب می نماید. تنها با چند ماده اولیه ساده و خامه کشی کیک با کمی حوصله می توانید این کیک را به زیبایی آماده و با لذت سرو کنید. اگر ترجیح می دهید کیک هایی با سایز کوچکتر را سرو کنید، مطلب طرز تهیه مینی کیک هویج با سس پنیر خامه ای را مطالعه کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی

  • آرد کیک 1/2 2 پیمانه
  • بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
  • جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری
  • نمک 1 قاشق چای خوری
  • کره خبرنگاران 170 گرم
  • شکر 3/4 1 پیمانه
  • سفیده تخم مرغ 5 عدد
  • خامه ترش خبرنگاران 1/2 پیمانه
  • عصاره وانیل خالص 1 قاشق غذا خوری
  • شیر پرچرب خبرنگاران 240 میلی لیتر

مواد لازم برای تهیه خامه و تاپینگ

  • خامه پرچرب خبرنگاران 2 پیمانه
  • پودر قند 40 گرم
  • عصاره بادام 1/2 قاشق چای خوری
  • عصاره وانیل 1 قاشق چای خوری
  • توت فرنگی و شاه توت 300 گرم

مراحل خامه کشی کیک

مرحله اول: آماده کردن فر و قالب ها

فر را روی 177 درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید تا گرم گردد. سه قالب کیک 20 یا 23 سانتی متری را چرب کنید، کف قالب ها کاغذ روغنی دایره ای بیندازید و دوباره روی کاغذ را هم چرب کنید. این کار یاری می نماید کیک ها راحت و بدون چسبیدن از قالب جدا شوند. پیشنهاد می گردد برای چرب کردن کاغذ از اسپری روغن بهره ببرید.

اگر قالب 20 سانتی متری در دسترس دارید، از آن بهره ببرید چون در قالب 23 سانتی متری کیک ها نازک تر می شوند. برای درست کردن کاغذ روغنی دایره ای، ته قالب را روی یک برگ بزرگ کاغذ روغنی بگذارید و دایره آن را بکشید؛ و در آخر دایره را ببرید.

مرحله دوم: تهیه مایه کیک

قبل از اینکه آغاز به تهیه کیک کنید، مواد اولیه مانند شیر، سفیده تخم مرغ، کره و خامه ترش را حتما برای مدتی بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسند و از مواد اولیه با دمای یخچالی استفاده نکنید. با همزن دستی یا همزن کاسه دار که سری همزن (ویسک) دارد، کره پاستوریزه حیوانی خبرنگاران را با سرعت بالا تقریبا یک دقیقه بزنید تا نرم و کرمی گردد.

شکر را اضافه کنید و حدود دو دقیقه با سرعت بالا بزنید تا کاملاً با کره ترکیب گردد. در صورت احتیاج، با لیسک دیواره ها و ته کاسه را تمیز کنید تا همه مواد یکدست شوند.

سفیده های تخم مرغ را اضافه کنید و دو دقیقه با سرعت بالا بزنید تا خوب مخلوط شوند. سپس خامه ترش خبرنگاران و عصاره وانیل را اضافه نموده و دوباره مواد را خوب بزنید. باز هم دیواره و کف کاسه را با لیسک تمیز کنید. همزن را روی سرعت کم بگذارید و مواد خشک را اضافه کنید. فقط تا زمانی که مواد خشک با دیگر مواد ترکیب شوند، هم بزنید نه بیشتر.

در حالی که همزن هنوز روشن است و روی سرعت کم کار می نماید، شیر را کم کم اضافه کنید و اجازه دهید همه مواد با هم ترکیب شوند. بیش از حد هم نزنید. اگر لازم بود، در سرانجام مواد را با دست و با یاری همزن دستی یا لیسک بزنید تا مطمئن شوید که توده ای در ته کاسه باقی نمانده باشد. بافت مایه کیک کمی غلیظ خواهد بود.

مرحله سوم: پخت کیک در فر

مایه کیک را به طور مساوی بین قالب ها تقسیم کنید. قالب ها را به مدت حدود 22 تا 24 دقیقه در فر بپزید تا کاملاً بپزند. برای اطمینان از پخت، یک خلال دندان در مرکز کیک فرو ببرید؛ اگر تمیز بیرون آمد، کیک آماده است. بگذارید کیک ها کاملاً روی توری داخل قالب سرد شوند؛ حتماً صبر کنید تا کیک ها کاملاً خنک شوند.

مرحله چهارم: تهیه خامه زده شده کیک

در ظرفی بزرگ، خامه خبرنگاران، پودر قند، عصاره بادام و عصاره وانیل را از طریق همزن برقی با سرعت میانه رو به بالا بزنید؛ این کار را حدود سه تا چهار دقیقه ادامه دهید تا خامه به بافتی ایدهآل برای تزئین کیک برسد که نه خیلی شل باشد و نه خیلی سفت. خامه را بلافاصله بهره ببرید یا آن را در ظرف دربسته در یخچال نگه دارید. خامه زده شده تا 24 ساعت دوام دارد.

استفاده از عصاره بادام برای تهیه خامه کیک اگرچه که اختیاری است اما سبب می گردد تا طعم آن خاص تر گردد. اگر طعم شکلاتی دوست دارید، به مواد بالا سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو و یک قاشق غذاخوری اضافه پودر قند اضافه کنید. برای تهیه خامه با طعم شکلات با جزئیات بیشتر، به مطلب طرز تهیه خامه شکلاتی برای روکش کیک مراجعه کنید.

بعلاوه می توانید با طعم دهنده های مختلف مثل عصاره لیمو، پرتقال، نارگیل و… خامه را مزه دار کنید. فقط به جای عصاره بادام، نصف قاشق چای خوری از عصاره دلخواهتان را بریزید، خامه را بچشید و اگر تمایل داشتید، اندازه بیشتری به آن اضافه کنید.

مرحله پنجم: خامه کشی کیک

اگر سطح کیک ها بعد از خنک شدن گنبدی شده، با یک چاقوی دندانه دار بزرگ، لایه نازکی از روی آن ها ببرید تا صاف شوند. یکی از لایه های کیک را روی پایه کیک، صفحه چرخان یا بشقاب سرو قرار دهید؛ حدود یک پیمانه پر از خامه زده شده را به طور یکنواخت روی آن پخش کنید؛ حالا یک لایه توت تازه روی خامه بچینید.

لایه دوم کیک را روی لایه اول قرار دهید. دوباره یک پیمانه پر خامه رویش بمالید و یک لایه توت روی خامه بچینید. در آخر لایه سوم کیک را بگذارید، به جای مانده خامه را روی آن پخش کنید و با توت های تازه تزئین کنید. در صورت تمایل کمی پودر قند روی توت ها بپاشید و از گل های تازه برای تزئین بهره ببرید. اگر می خواهید از گل برای تزئین بهره ببرید، سراغ گل های خوراکی یا گل هایی بروید که به آن ها سم و آفت کش نزده اند. گل هایی که بوی تند دارند را کنار بگذارید، چون بویشان روی کیک باقی می ماند.

نکات تکمیلی خامه کشی کیک

در این مطلب از خبرنگاران ، آموزش خامه کشی کیک به آسان ترین شکل ممکن شرح داده شد، با رعایت نکات زیر کیفیت کار خود را بالا ببرید:

آماده سازی از قبل و فریز کردن لایه های کیک و خامه

شما می توانید کیک را از قبل بپزید و تا زمانی معینی آن را در محیط یا فریزر نگه دارید. برای این کار، لایه های پخته و کاملاً خنک شده کیک را با پلاستیک محکم بپیچید و حداکثر یک روز در دمای محیط یا به مدت سه ماه داخل فریزر نگه دارید. وقتی مجدد خواستید از لایه ها بهره ببرید، آنها را در یخچال بگذارید تا یخشان آب گردد و سپس به دمای محیط برسانید.

خامه زده شده را هم می توانید از یک روز قبل آماده کنید و در ظرفی دربسته در یخچال نگه دارید. اگر بافتش سفت شد، یک قاشق غذاخوری خامه یا حتی کمی شیر بهش اضافه کنید تا لطیف تر گردد.

صاف کردن سطح کیک ها

سطح روی هر لایه کیک رو برش بدید تا کاملاً صاف و تخت گردد. این کار خیلی مهم است چون لایه های صاف و یکدست باعث می شوند کیک در نهایت محکم تر و پایدارتر باشه. می تونید از ابزار مخصوص صاف کردن کیک یا یک چاقوی بزرگ دندانه دار بهره ببرید.

استراحت دادن به کیک در یخچال

کیک خامه کشی شده را حداقل دو ساعت و حداکثر یک روز، بدون پوشش در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. این زمان یاری می نماید خامه فرم بگیرد و برش زدن کیک راحت تر و تمیزتر انجام گردد. اگر خواستید بیشتر از چند ساعت در یخچال بماند، با دقت روی آن را با پلاستیک بپوشانید یا در ظرف مخصوص نگهداری کیک بگذارید. دقت کنید که اگر کیک بیش از دو ساعت در یخچال بماند، ممکن است توت ها آب پس بدهند.

اگه شما هم روش خاص یا ترفند جالبی برای خامه کشی کیک دارید، شاد می شیم توی بخش نظرات برامون بنویسید و تجربیاتتون رو با بقیه به اشتراک بذارید! ????

منبع: کتاب کاله
انتشار: 22 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 22 اردیبهشت 1404 گردآورنده: asiaro.ir شناسه مطلب: 5395

به "خامه کشی کیک با مجذوب کننده ترین روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خامه کشی کیک با مجذوب کننده ترین روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید