طرز تهیه سالاد سزار با مرغ گریل ؛ یک سالاد خوشمزه و خاص

به گزارش تور آسیایی ارزان، در قلمرو آشپزی مدرنِ ایرانی، غذاهای کمی مثل سالاد سزار جذابیت دارند. با این حال این سالاد محبوب با افزودن مرغ گریل شده دستخوش دگرگونی وسوسه انگیزی می گردد. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه سالاد سزار با سالاد سزار با فیله سوخاری را مرور نموده بودیم و در ادامه طرز تهیه سالاد سزار با مرغ گریل را آنالیز خواهیم کرد.

طرز تهیه سالاد سزار با مرغ گریل ؛ یک سالاد خوشمزه و خاص

مواد لازم برای تهیه سالاد سزار با مرغ گریل

  • آبلیموی تازه 2 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • سس خردل 1 قاشق چایخوری
  • سس ورچستر 2 قاشق چایخوری
  • پنیر پارمزان رنده شده یک چهارم فنجان
  • سیر 2 حبه
  • ماست یونانی ساده بدون چربی نصف فنجان
  • سرکه سیب 2 قاشق چایخوری
  • رزماری تازه، خرد شده 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 3/4 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده به اندازه لازم
  • سینه مرغ بدون استخوان 500 گرم
  • کاهو 1 کیلوگرم
  • نان کروتان 4 برش
  • پنیر پارمزان رنده شده برای تزیین 2 قاشق غذاخوری
  • گوجه گیلاسی و خیار برای تزیین به اندازه لازم

طرز تهیه سالاد سزار با مرغ گریل

1. مرینیت مرغ

در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد سزار با مرغ گریل ابتدا سرکه، روغن زیتون، پودر سیر، آویشن، پونه کوهی، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس مرغ را در یک ظرف کم عمق یا کیسه پلاستیکی قرار دهید و این مایع آماده برای مرینیت مرغ را به آن اضافه کنید، طوری که کاملا سطح مرغ را بپوشاند. مرغ را به مدت حداقل یک ساعت یا حداکثر 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا مزه دار گردد.

2. آماده کردن سس، کاهو و نان کروتان

هم زمان که مرغ را مرینیت نموده اید، زمان آن است که باقی مواد سالاد سزار با مرغ گریل شده را آماده کنید. پس ابتدا نان کروتان را در فر یا تابه گریل کمی گریل کنید سپس سس را با مخلوط کردن همه مواد یعنی سیر، ماست، آبلیمو، سس خردل، رزماری، سرکه، سس ورچستر، روغن زیتون، پنیر پارمزان، فلفل و نمک با هم درست کنید تا یکدست و کرم رنگ گردد. هم زمان که سس را آماده می کنید کاهوهای مورد احتیاج برای سالاد را هم شسته، خوب خشک و بعد درشت خرد کنید.

طرز تهیه سس سالاد سزار را می توانید با جزییات بیشتر در کتاب کاله مطالعه کنید.

3.گریل مرغ

مرغ را از مایع مرینیت خارج کنید، اضافه مایع آن را تکان دهید و به جامانده مرینیت را دور بریزید. فر یا تابه گریل را گرم کنی سپس مرغ را در تابه یا سینی فر قرار دهید و حدود 4 تا 5 دقیقه از هر طرف یا تا زمانی که کاملا پخته گردد و دیگر صورتی نباشد، بپزید.

4. مخلوط کردن مواد

بعد از این که مرغ گریل موردی احتیاج برای تهیه سالاد سزارتان را آماده کردید در یک ظرف مناسب ابتدا کاهوی خرد شده را به همراه اندازهی پنیر پارمسان پودری بریزید بعد مرغ و نان کروتان را اضافه کنید و در نهایت با سس آغشته و سرو کنید. نوش جان! برای تزیین هم می توانید از گوجه گیلاسی و البته خیار خرد شده هم بهره ببرید یا حتی اندازهی شوید تازه بریزید.

نکات تکمیلی برای تهیه سالاد سزار با مرغ گریل

سالاد سزار نوعی از سالاد است که می تواند نقش یک غذای کامل را داشته باشد و حتی اگر رژیم دارید هم از آن به عنوان یک وعده غذایی بهره ببرید کافی است طرز تهیه سالاد سزار رژیمی را در کتاب کاله بخوانید و همیشه به نکات و فوت و فن های تهیه آن هم دقت داشته باشید.

جایگزین مواد سالاد سزار

برای تهیه سالاد سزار می توانید با توجه به ذائقه و رژیم خود، تغییراتی در موادش بدهید مثلا می توانید نوع پخت مرغ را عوض کنید یا حتی مواد بیشتری به سالاد اضافه کنید تا متنوع تر باشد.

جایگزین کردن انواع دیگر پروتئین به جای مرغ

اگر می خواهید مرغ سالاد سزار شما گریل نباشد، می توانید آن را در فر یا حتی در سرخ کن بپزید. طرز تهیه سالاد سزار با مرغ ساده را با جزییات کامل در کتاب کاله مطالعه کنید. البته اگر دوست دارید غیر از مرغ از پروتئین دیگری بهره ببرید هم دستتان باز است مثلا می توانید از ماهی سالمون، ماهی تن یا میگو به عنوان جایگزین مرغ بهره ببرید.

استفاده از سبزیجات و غلات در تهیه سالاد سزار

سالاد سزار از آن دسته سالادهاست که می توانید با توجه به ذائقه خود تغییراتی در موادش ایجاد کنید تا تنوعش بیشتر باشد. مثلا می توانید سبزیجاتی مثل کلم بروکلی، فلفل دلمه ای، گوجه گیلاسی، آووکادو یا خیار را هم به مواد سالاد اضافه کنید. البته برای غنی تر و مقوی شدن سالاد سزار حتی می توانید غلات مثل کینوآ یا پاستا پخته شده را به این سالاد اضافه کنید.

نکاتی برای کباب کردن ران مرغ بدون پوست

ران مرغ بدون استخوان که برای تهیه سالاد سزار استفاده می کنید، خیلی سریع و حدود 4 دقیقه از هر طرف روی گریل می پزد! اما خوب است برای این که گوشت مرغ به تابه گریل نچسبد قبل از ریختن مرغ، تابه گریل خود را گرم کنید سپس مرغ را اضافه کنید تا مرغ نچسبد.

نحوه نگهداری سالاد سزار به جامانده

در صورتی که سس سالاد را اضافه ننموده باشید، می توانید سالاد سزار با مرغ گریل خود را تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید. البته حتما سالاد سزار به جامانده را در ظرف در بسته قرار دهید تا هوا داخلش نرود.

تاریخچه سالاد سزار

اول از همه خوب است بدانید که سالاد سزار هیچ ارتباطی به ژولیوس سزار، حاکم روم ندارد و آنقدرها هم قدیمی نیست. سالاد سزار کلاسیک از مکزیک سرچشمه گرفته است.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 31 فروردین 1403 بروزرسانی: 31 فروردین 1403 گردآورنده: asiaro.ir شناسه مطلب: 5037

به "طرز تهیه سالاد سزار با مرغ گریل ؛ یک سالاد خوشمزه و خاص" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد سزار با مرغ گریل ؛ یک سالاد خوشمزه و خاص"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید