2 مدل طرز تهیه سالاد پاستا با میگو به روش رستورانی با طعم لذیذ
به گزارش تور آسیایی ارزان، سالاد پاستا با میگو جزو پرطرفدارترین انواع سالاد ماکارونی و یک سالاد با میگو خوشمزه است. البته در طرز تهیه این سالاد ماکارونی با میگو باید بتوانید بوی زهم میگو را بگیرید تا این سالاد ماکارونی مقوی طعم ایده آلی هم داشته باشد. در این مقاله از سرویس آشپزی در مجله خبرنگاران 2 روش طرز تهیه سالاد پاستا با میگو را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه سالاد پاستا میگو (روش اول)
مواد اولیه | اندازه مورد احتیاج |
میگو | 500 گرم |
جعفری تازه و ساطوری خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
آبلیمو | 6 قاشق غذاخوری |
زعفران (دم نموده غلیظ) | 2 قاشق غذاخوری |
سیر (یا پودر سیر) | 3 حبه (نصف قاشق چای خوری پودر سیر) |
ماکارونی فرمی | 1 بسته |
کرفس | 2 ساقه |
فلفل دلمه ای قرمز | 1 عدد میانه |
نخود فرنگی پخته | 1 لیوان فرانسوی دسته دار |
پیازچه خرد شده | 1/2 لیوان فرانسوی دسته دار |
ماست یونانی | 1/2 لیوان فرانسوی دسته دار |
عسل | 1 قاشق چای خوری |
سس خردل | 1/2 قاشق چای خوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه لازم |
کره یا روغن سرخ کردنی | برای تفت میگوها |
اندازه کالری در سالاد ماکارونی با میگو: 194 کیلوکالری (برای هر بار سرو)
مدت زمان آماده سازی مواد سالاد: 2 ساعت
مدت زمان مورد احتیاج برای پخت مواد سالاد پاستا و میگو: 20 دقیقه
مراحل طرز تهیه سالاد پاستا با میگو
سالاد پاستا با میگو یکی از غذاهای مقوی و مفید است که می توانید به عنوان یک پیش غذا یا غذای سرد مهمانی و خودمانی، آن را تهیه و سرو کنید. در ادامه مراحل تهیه سالاد ماکارونی با میگو را دنبال کنید.
مرحله اول: میگوها را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد پاستا با میگو، میگوها را بعد از بیرون آوردن رگ پشت آنها، به خوبی بشویید و داخل یک کاسه بریزید، روش های پاک کردن میگو را بلد هستید؟
سپس 4 قاشق غذاخوری آبلیمو، جعفری خرد شده، روغن زیتون، سیر رنده شده (یا اندازهی پودر سیر)، زعفران دم نموده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. تمام مواد را با قاشق مخلوط کنید، روی کاسه را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار بدهید تا طعم مواد جذب میگوها گردد و بوی زهم میگو گرفته گردد.
برای خرید میگو، آبلیمو، پودر سیر، زعفران، فلفل سیاه و نمک می توانید از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
مرحله دوم: میگوها را بپزید
بعد از اینکه میگوها استراحت کردند و طعم مواد را گرفتند، آنها را از یخچال بیرون بیاورید. در یک تابه اندازهی کره یا روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید. میگوها را در تابه بریزید و به آرامی تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند. درب تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید. اجازه دهید میگوها به مدت 7 الی 8 دقیقه به آرامی بپزند و نرم شوند. سپس حرارت را قطع کنید و اجازه دهید میگوها کمی سرد شوند (میگوها را زیاد تفت ندهید چون لاستیکی می شوند).
برای خرید انواع کره و روغن سرخ کردنی می توانید از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
مرحله سوم: سس سالاد پاستا با میگو را آماده کنید
در این مرحله، مواد سس را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. ماست یونانی، عسل، 2 قاشق غذاخوری آبلیمو، سس خردل، کمی نمک و فلفل سیاه را هم بزنید تا کاملا میکس شوند. بعلاوه سبزیجات را بشویید و خرد کنید. کرفس، فلفل دلمه ای و پیازچه را هم ریز خرد کنید.
برای خرید سس خردل، عسل و ماست یونانی می توانید به روش های خرید حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله چهارم: مایه میگو را برای سالاد آماده کنید
در یک کاسه دیگر، میگوی پخته شده را بریزید و به آن، کرفس خرد شده، فلفل دلمه ای خرد شده (هسته ها را حتما جدا کنید)، پیازچه خرد شده (یا پیاز قرمز نگینی شده) و نخود فرنگی پخته شده را اضافه کنید. همه مواد را با هم ترکیب کنید تا یکدست شوند.
کنسرو نخود فرنگی را در صورت تمایل می توانید از فروشگاه های به روش های حضوری یا اینترنتی بخرید.
مرحله پنجم: پاستاها را آماده کنید
در این مرحله از طرز تهیه سالاد پاستا با میگو، در یک قابلمه تا نیمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب آغاز به جوشیدن کند. داخل آب کمی روغن و نمک بریزید. سپس پاستاها را در قابلمه بریزید و هم بزنید. به مدت 8 تا 12 دقیقه (بر اساس دستورالعمل روی پاکت پاستا)، پاستاها را بجوشانید تا نرم شوند ولی شل و وارفته نشوند. سپس آنها را آبکش کنید و زیر آب سرد بگیرید.
برای خرید انواع ماکارونی فرمی می توانید به صورت حضوری و اینترنتی از فروشگاه های زنجیره ای اقدام کنید.
مرحله ششم: مواد سالاد ماکارونی با میگو را با هم ترکیب کنید
در یک ظرف بزرگ، پاستاها را بریزید و روی آن را از مخلوط میگو و سبزیجات بریزید. در آخر سس سالاد پاستا با میگو را که با ماست یونانی و سس خردل درست نموده بودید، روی پاستاها بریزید. همه مواد را به آرامی به هم بزنید تا سس همه جای پاستاها را بگیرد و آن را بپوشاند. سالاد پاستا با میگو را به صورت سرد و تازه سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه سالاد پاستا میگو بدون سس (روش دوم)
مواد اولیه | اندازه مورد احتیاج |
میگو پخته | 900 گرم |
پاستا | 1 بسته |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
سیر خرد شده | 1 عدد |
برگ ریحان خرد شده | 1 لیوان فرانسوی دسته دار |
پیاز قرمز | 1 عدد کوچک |
پوست لیموترش رنده شده | 1 قاشق چای خوری |
فلفل قرمز تند یا پاپریکا | 1/2 قاشق چای خوری |
نمک | 1 قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | به اندازه دلخواه |
مدت زمان آماده سازی مواد: 20 دقیقه
مدت زمان مورد احتیاج برای پخت مواد سالاد: 10 دقیقه
مراحل طرز تهیه سالاد پاستا با میگو بدون سس
در این روش تنها از آبلیمو و پوست لیموی رنده شده برای طعم دادن به پاستا استفاده می گردد. می توانید سبزیجات دلخواه دیگر و موادی مثل آووکادو را هم به سالادتان اضافه کنید. از دستورالعمل زیر برای درست کردن این مدل سالاد پاستا با میگو که بدون سس و رژیمی تر است می توانید یاری بگیرید.
مرحله اول: مواد سالاد پاستا با میگو را آماده کنید
در ابتدا، یک قابلمه را تا نیمه آب بریزید و روی حرارت بجوشانید. میگوها را به روش قبل مزه دار کنید و تفت دهید (می توانید میگوها را بدون مزه دار کردن در کمی کره هم تفت دهید). پیازها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. فلفل دلمه ای را هم نگینی خرد کنید و دانه هایش را دور بریزید. سیر را له کنید. برگ های ریحان را هم ساطوری خرد کنید.
مرحله دوم: پاستا را بجوشانید
بعد از جوش آمدن آب، پاستاها را به همراه 1 قاشق چای خوری نمک، در آب بریزید و اجازه دهید به مدت 7 تا 10 دقیقه بجوشند و نرم شوند. سپس پاستاها را آبکش کنید و زیر آب سرد بگیرید. همه سبزیجاتی را که خرد کردید، مثل فلفل دلمه ای، پیاز قرمز، سیر له شده و ریحان را در یک کاسه بریزید. پاستاهای آبکش شده را به کاسه اضافه کنید.
مرحله سوم: همه مواد سالاد ماکارونی با میگو را ترکیب کنید
در آخرین مرحله، میگو های پخته را اضافه کنید. پوست لیموی رنده شده و آبلیموی تازه، نمک، پاپریکا و فلفل سیاه را هم اضافه کنید. همه مواد سالاد پاستا را به آرامی با قاشق با هم مخلوط کنید تا مواد به صورت یکدست میکس شوند. سالاد پاستا با میگو را به صورت سرد سرو کنید.
فلفل قرمز و پاپریکا را به روش های اینترنتی و حضوری می توانید از فروشگاه های تهیه کنید.
فوت و فن های خوشمزه شدن سالاد پاستا و میگو
برترین سس برای سالاد پاستا با میگو چیست؟
رایج ترین سس برای سالاد پاستا با میگو، سس با ماست یونانی یا سس مایونز است. می توانید هر دو را هم با هم ترکیب کنید. اگر سس رژیمی می خواهید درست کنید، از همان ماست یونانی بدون چربی یا کم چرب به تنهایی بهره ببرید.
آیا باید میگو را قبل از افزودن به سالاد میگو، پخت؟
در بعضی دستورالعمل ها، میگوی تمیز شده را فقط در اندازهی روغن تفت می دهند و بعد به سس سالاد اضافه می نمایند ولی بعضی افراد ترجیح می دهند حتما از قبل میگوها را مزه دار نمایند و بپزند. این موضوع به سلیقه شما بستگی دارد.
منابع: /
منبع: افق کوروش