طرز تهیه قیساوا؛ صبحانه خوشمزه، لذیذ و اصیل تبریزی

به گزارش تور آسیایی ارزان، قیساوا یکی از انواع صبحانه های خوشمزه، لذیذ و اصیل تبریزی است که خیلی راحت درست می شود این وعده غذایی ساده را می توانید به روش های مختلف با مواد متنوعی درست کنید و برای پذیرایی به عنوان یک میان وعده خوش طعم و پرطرفدار استفاده کنید.

طرز تهیه قیساوا؛ صبحانه خوشمزه، لذیذ و اصیل تبریزی

مواد لازم

خرما150 گرم

تخم مرغ2 عدد

کره50 گرم

پودر هل به اندازه لازم

پودر دارچین به اندازه لازم

گردو خرد شده5 عدد

پودر گل محمدی برای تزئین به اندازه لازم

کنجد برای تزئین1 قاشق غذا خوری

مغز گردو خرد شده برای تزئین2 تا 3 عدد

خرما برای تزئین به اندازه لازم

طرز تهیه قیساوا

مرحله 1: جدا کردن پوست و هسته خرماها

ابتدا اندازهی خرما را داخل یک ظرف بریزید، روی آن آب جوش بریزید و اجازه دهید تا به مدت 5 دقیقه بمانند تا پوست خرماها به راحتی از آن ها جدا شود بعد از این مدت پوست خرماها جدا کنید، هسته داخل آن ها را هم بیرون بیاورید و خرماها را کنار بگذارید.

مرحله 2: تفت دادن خرماها در تابه

سپس یک تابه را روی حرارت میانه قرار دهید تا تابه گرم شود لازم نیست که روغن داخل تابه بریزید بعد خرماها را در تابه بریزید، کمی تفت دهید تا بافت آن ها نرم تر شود، خرماها را تقریباً به مدت 3 تا 4 دقیقه در تابه تفت دهید تا به حالت خمیری درآیند .

مرحله 3: اضافه کردن کره و مخلوط کردن با خرماها

سپس اندازهی کره را در تابه بریزید، اجازه دهید تا کره ذوب شود، بعد خرماها را با کره مخلوط کنید تا عطر و طعم کره به خورد آن ها برود و خرماها در کره کمی تفت داده شوند، کره ذوب شده و خرماها را با قاشق یا لیسک خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مرحله 4: اضافه کردن معز گردو خرد شده و تفت دادن آن ها

بعد از آن اندازهی مغز گردو را که از قبل خرد کرده اید داخل تابه بریزید کمی تفت دهید، مغز گردوها لازم نیست که خیلی پودر شده باشند فقط در اندازه های کوچک که زیر دندان احساس شوند، آن ها را با دست خرد کنید، بعد داخل تابه بریزید و تفت دهید.

مرحله 5: تفت دادن گردوها و اضافه کردن تخم مرغ ها به مواد

اندازه مغز گردو بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد و می توانید بیشتر یا کمتر از آن استفاده کنید، بعد از این که گردوها تفت داده شدند، از حالت خامی درآمدند و با خرماها خوب مخلوط شدند سپس تخم مرغ ها را روی مخلوط مواد بریزید و با هم ترکیب کنید.

مرحله 6: پختن تخم مرغ ها و اضافه کردن دارچین به مواد

در فاصله ای که تخم مرغ ها می پزند و با بقیه مواد مخلوط می شوند مدام همه مواد را هم بزنید بعد با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان اندازهی پودر دارچین روی مخلوط مواد بریزید و خوب هم بزنید تا عطر دارچین پخش شود و بوی زهم تخم مرغ را از بین ببرد.

مرحله 7: اضافه کردن پودر گل محمدی به مواد

سپس اندازهی پودر برگ گل محمدی که از قبل آماده کرده اید را روی مواد بریزید، خوب هم بزنید تا عطر آن در مواد پخش شود اندازه پودر گل محمدی را با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان به تدریج به مواد اضافه کنید تا عطر گل محمدی بیش از اندازه زیاد نشود.

مرحله 8: برداشتن تابه از روی حرارت و ریختن قیساوا در ظرف مناسب

بعد از این که تخم مرغ ها داخل مواد خوب پخته شدند، و همه مواد با هم مخلوط و یکدست شدند تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی از حرارت اولیه مخلوط مواد کم شود، بعد از آن قیساوا را داخل ظرف مناسب سرو بریزید.

مرحله 9: تزئین قیساوا و سرو آن

سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان می توانید روی آن را با اندازهی پودر گل محمدی، کنجد، مغز گردو و چند خرما تزئین کنید، بعد قیساوا را به عنوان یک صبحانه خوش طعم و مقوی یا یک میان وعده پرطرفدار همراه با نان تازه انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

منبع: گردشبان
انتشار: 26 دی 1402 بروزرسانی: 26 دی 1402 گردآورنده: asiaro.ir شناسه مطلب: 2472

به "طرز تهیه قیساوا؛ صبحانه خوشمزه، لذیذ و اصیل تبریزی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه قیساوا؛ صبحانه خوشمزه، لذیذ و اصیل تبریزی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید