طرز تهیه گندی اصفهان؛ غذایی پر از فایده و خاصیت
به گزارش تور آسیایی ارزان، گندی یا گوندی یک غذای سنتی و پر از خاصیت است که فقط باید برای تهیه آن کمی وقت بگذارید، ولی به خاطر خاصیت بی نظیر آن برای بدن ارزش دارد.

یکی از شهرستان های استان اصفهان، نجف آباد است که غذای سنتی مخصوص به خود را دارد و جزو غذا های محبوب و بسیار مشهور در این شهرستان به شمار میرود که ارزش غذایی بالایی دارد و به نوعی تامین نماینده اسید های چرب سالم، فولیک اسید، ویتامین ب 12 و کلسترول است.
مواد لازم برای تهیه گندی نجف آبادی
گوشت چرخ نموده: نیم کیلو
تخم مرغ: 3 عدد
رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
سفارش و چاپ انواع استیکر
پیاز: 2 عدد به صورت رنده شده
سبزی: 70 گرم (شامل انواع سبزی های معطر مانند ترخون، نعنا، مرزه یا تره)
ماست: 1 لیوان
آرد مخصوص گندی: 1 لیوان (شامل گندم، نخود، عدس، سویا، ذرت، تخم سبزی گرگرو، باقلا و ماش است که این مواد را ابتدا خیس نموده، سپس تفت داده شده و در نهایت آسیاب می نمایند)
نمک و فلفل، دارچین و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه گندی نجف آبادی
باید همه موادی را که به آن اشاره کردیم با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید و پس از آن که کاملا با هم مخلوط شدند یک ساعت کامل به آن استراحت بدهید.
پس از آن پیاز ها را سرخ نموده و مقداری نمک و ادویه به آن اضافه کنید و تفت دهید وقتی کمی سبک و طلایی رنگ شدند، رب گوجه فرنگی و مقداری نعنای تازه یا تره خرد شده را به آن اضافه نموده و مخلوط کنید. پس از آن باید دو لیوان آب جوش هم به پیاز ها اضافه نموده و هم بزنید.
حالا باید مواد قندی را که به آن استراحت داده بودید هر بار به مقدار های کوچک برداشته و شبیه کتلت یا شامی کباب در بیاورید و داخل آب جوش بیندازید و شعله را کم کنید تا خمیر شما مغز پخت گردد. پس از آن غذای شما آماده شده و می توانید آن را نوش جان کنید.
منبع: گردشبان