طرز تهیه یک سس بی نظیر و خاص ایتالیایی
به گزارش تور آسیایی ارزان، سس ایتالیایی یک چاشنی فوق العاده خوشمزه و لذیذ مخصوص انواع گوشت، استیک و ماهی است. این سس یکی از مهمترین چاشنی هایی است که باید در کنار غذاها سرو گردد تا لذت نوش جان کردن غذا را دو چندان کند.
کاربرد و موارد مصرف سس ایتالیایی
این سس را می توانید روی انواع پاستا، کباب ،گوشت و مرغ و ماهی سرو کنید.
نکات مهم برای تهیه سس ایتالیایی
طعم این سس را بنابر سلیقه تان می تواند ترش یا شیرین کنید. اگر سس را شیرین تر دوست دارید کمی شکر آن را بیشتر کنید و اگر می خواهید ترش باشد آبلیمو به آن اضافه کنید.
به مواد اولیه این سس می توانید سس ورچستر اضافه کنید. اگر این چاشنی را در فروشگاه ها پیدا نکردید به جای آن اندازه خیلی کمی آب تمبر هندی بیفزایید یا از سس گلوریا بهره ببرید. برای جدا کردن آب تمبر هندی، یک قاشق غذا خوری تمبر هندی را در نصف یک فنجان آب گرم بریزید آن را هم بزنید و سپس از صافی رد کنید. آب تمبر هندی را به سس اضافه کنید.
بهتر است پیش از مخلوط کردن چاشنی های مایع، روغن زیتون و سرکه را در ظرفی ریخته و حسابی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. یک حبه سیر بردارید و آن را خرد نموده و با پشت چاقو له کنید. سپس آن را به مخلوط روغن زیتون بیفزایید.
افزودن این سس را به غذای افرادی که زیاد اشتها ندارند و بعلاوه بچه ها بسیار توصیه می کنیم. در سایت غذالند دستور تهیه انواع و اقسام سس ها و چاشنی ها قرار داده شده است. با درست کردن سس پیتزا، سس ماست، سس کچاپ خانگی و سس بشامل ظاهر و طعم غذای خود را حسابی لذیذ و خوشمزه کنید.
مواد لازم
روغن زیتون : 1/2 فنجان
پیاز بزرگ : 1 عدد چرخ نموده(رنده شده)
حبه سیر : 3 عدد خرد شده(ماینس شده)
آب : 4 فنجان
گوجه فرنگی خرد شده : 2 قوطی خرد شده
رب گوجه فرنگی : 1قاشق سوپ خوری(در صورت تمایل)
ریحان تازه خرد شده : 1/4 فنجان
جوش شیرین : 1 قاشق چایخوری
شکر : 1 قاشق چایخوری
نمک : به اندازه لازم
فلفل سیاه : به اندازه لازم
مراحل
ابتدا روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت میانه گرم کنید.
پیاز و سیر را صاف نموده(آب اضافی آن را بگیرید) و در روغن داغ قرار دهید تا پیاز شفاف گردد مدت 5 تا 7 دقیقه.
شعله را کم کم کنید.
در این مرحله آب ، گوجه فرنگی خرد شده ، رب گوجه فرنگی ، ریحان ، جوش شیرین و شکر را اضافه کنید. و مواد را هم بزنید.
پس از حدود 10 دقیقه نم و فلفل سیاه را به سس اضافه کنید و مجدد هم بزنید.
پس از اتمام مواد اولیه اجازه دهید سس حدود 2 ساعت با شعله ملایم بپزد تا غلیظ گردد.
پس از آنکه به غلظت مورد نظر شما رسید سس آماده استفاده است.
منبع: گردشبان