مجازات مزاحمت تلفنی چیست؟

به گزارش تور آسیایی ارزان، پس از کشف مزاحمت تلفنی برای بار اول، ارتباط تلفنی مزاحم به مدت یک هفته و برای بار دوم به مدت سه ماه همراه با اخطار کتبی قطع و تجدید ارتباط مستلزم پرداخت هزینه های مربوط خواهد بود. در صورت مزاحمت برای بار سوم شرکت، ارتباط تلفنی وی را به طور دایم قطع می نماید.

مجازات مزاحمت تلفنی چیست؟

مزاحمت تلفنی عبارت است از اینکه فردی با استفاده از تلفن یا سایر وسایل مخابراتی، بدون جهت ضمن اشغال خط تلفن متعلق به اشخاص حقیقی یا حقوقی، موجبات اذیت و آزار و سلب آسایش طرف دیگر را فراهم کند.

بر اساس ماده 641 بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی، مزاحمت تلفنی علاوه بر اجرای مقررات خاص شرکت مخابرات، به حبس از یک تا 6 ماه منجر خواهد شد. بر اساس قانون اصلاح تبصره 2 ماده 12 قانون تاسیس شرکت مخابرات ایران مصوب 1350، هرکس وسیله مخابراتی در اختیار خود را وسیله مزاحمت دیگری قرار دهد، یا به عمد و سوء نیت ارتباط دیگری را مختل کند، برای بار اول پس از کشف، ارتباط تلفنی او به مدت یک هفته همراه با اخطار کتبی قطع و تجدید ارتباط مستلزم هزینه های مربوط خواهد بود.

برای بار دوم پس از کشف، ارتباط تلفنی او به مدت سه ماه همراه با اخطار کتبی قطع و تجدید ارتباط مستلزم تقاضای مشترک و پرداخت هزینه های مربوطه خواهد بود و برای بار سوم شرکت ارتباط تلفنی وی را به طور دائم قطع و اقدام به جمع آوری منصوبات تلفن نموده و ودیعه مربوط به مشترک را پس از تسویه حساب مسترد خواهد نمود.،ایسنا

منبع: ایران آنلاین
انتشار: 14 شهریور 1400 بروزرسانی: 14 شهریور 1400 گردآورنده: asiaro.ir شناسه مطلب: 1805

به "مجازات مزاحمت تلفنی چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مجازات مزاحمت تلفنی چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید