نوشیدنی که بیماری پارکینسون را کاهش می دهد

به گزارش تور آسیایی ارزان، دانشمندان آکادمی پزشکی اعصاب در آمریکا دریافته اند که نوشیدن قهوه از خطر ابتلا به بیماری پارکینسون حتی در افرادی که زمینه وراثتی دارند، می کاهد.

نوشیدنی که بیماری پارکینسون را کاهش می دهد

در پژوهشی که روی 188 فرد مبتلا به پارکینسون و 180 فرد سالم انجام شده است، معین شد در هر گروه افرادی وجود داشتند که ژن LRRK 2 آن ها دچار جهش شده بود. این ژن چنانچه تغییراتی داشته باشد، موجب رشد بیماری پارکینسون می شود.

پژوهشگران، مقدار کافئین موجود در خون همه شرکت کنندگان در پژوهش و حجم موادی که بدن در نتیجه دریافت آن تولید می کند را با یکدیگر مقایسه کردند.

نتیجه این بود که سطح کافئین موجود در خون کسانی که از بیماری پارکینسون رنج می برند در مقایسه با افراد سالم، 76 درصد کمتر بود. بعلاوه بیمارانی که ژن LRRK 2 در آن ها تغییری نیافته بود، مقدار کافئین بدنشان نسبت به افراد سالم 31 درصد کمتر بود.

علاوه براین معین شد افرادی که ژن LRRK 2 آن ها جهش داشته مقدار کمتری نسبت به افراد سالم قهوه مصرف کرده اند.

به گفته پژوهشگران، به طور قطع نمی توان گفت که قهوه به جلوگیری از ابتلای افرادی که زمینه وراثتی دارند کمک می کند، اما با حصول این نتایج بسیار خوش بین هستند و به پژوهش های خود در این زمینه ادامه خواهند داد.

منبع: همگردی
انتشار: 15 مرداد 1404 بروزرسانی: 15 مرداد 1404 گردآورنده: asiaro.ir شناسه مطلب: 5403

به "نوشیدنی که بیماری پارکینسون را کاهش می دهد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نوشیدنی که بیماری پارکینسون را کاهش می دهد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید