کیش ژامبون و تمشک

به گزارش تور آسیایی ارزان، کیش نوعی غذا شبیه تارت است که در زیر یک لایه خمیر دارد و روی آن مواد و سبزیجات را می ریزند و در فر می پزند.

کیش ژامبون و تمشک
  • زمان تهیه: 40 دقیقه
  • زمان پخت: یک ساعت
  • تعداد: 8 نفر

مواد لازم

  • 8 نکه نان دارچینی، مکعبی خرد شده
  • 1/3 پیمانه کره آب شده
  • 5 عدد تخم مرغ
  • 1.5 پیمانه شیر
  • 1.5 پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • دو قاشق غذاخوری آرد کامل
  • ¾ پیمانه سوسیس پخته شده
  • نصف پیمانه پیازچه خرد شده
  • 2 پیمانه انواع تمشک و توت فرنگی
  • 4 ورق ژامبون سرخ شده

طرز تهیه

1- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. تکه های نان را در یک ظرف گرد که از قبل چرب نموده اید بریزید. 10 تا 15 دقیقه آنها را در فر بپزید تا خشک شوند. یک پیمانه از نان ها را کنار بگذارید.

2- نان های برشته را داخل غذاساز بریزید و خرد کنید. کره آب شده را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر شوند.

3- درجه فر را تا 200 درجه سانتی گراد زیاد کنید. خمیر به دست آمده را کف ظرف فشار دهید تا شکل ظرف را بگیرد. 4 تا 5 دقیقه داخل فر بپزید تا طلایی گردد. حرارت فر را دوباره به 180 کاهش دهید.

4- در یک کاسه میانه، شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک دیگر، پنیر، آرد و ¼ قاشق چایخوری نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. آنها را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. یک پیمانه نانی که نگه داشته بودید را به همراه سوسیس و پیازچه به مخلوط اضافه کنید و روی خمیر برشته داخل قالب بریزید.

5- 50 تا 60 دقیقه آنها را داخل فر بپزید. در صورت احتیاج، پس از 30 دقیقه روی آن را فویل بپیچید تا خیلی قهوه ای نگردد.

6- برای سرو، کیش آماده شده را با توت فرنگی، تمشک و ژامبون تزئین و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 366
  • چربی: 23 گرم
  • کلسترول: 191 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 23 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • سدیم: 725 میلی گرم
  • پتاسیم: 296 میلی گرم
  • کلسیم: 353 میلی گرم
  • آهن: 2 میلی گرم
منبع: فوت و فن
انتشار: 17 مرداد 1401 بروزرسانی: 17 مرداد 1401 گردآورنده: asiaro.ir شناسه مطلب: 2135

به "کیش ژامبون و تمشک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کیش ژامبون و تمشک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید