طرز تهیه راگو مرغ فرانسوی با طعم عالی
به گزارش تور آسیایی ارزان، راگو به غذاهایی اطلاق می گردد که بر روی حرارت کم و ملایم طبخ می شوند. راگوها را می توان با توجه به ذائقه غذایی به همراه گوشت و یا با دیگر مواد غذایی تهیه کرد. راگو مرغ یکی از غذاهای اصیل و پرطرفدار میان فرانسویان محسوب می گردد که به علت طعم عالی و امکان تهیه مواد غذایی موجود در آن در ایران نیز هواداران خاص خود را پیدا نموده است.
باید بدانید که در تهیه راگو به جای مرغ می توانید از گوشت قرمز و یا گوشت بوقلمون نیز بهره ببرید. راگو مرغ از خوراک هایی است که ماندگاری بسیار بالایی دارد و می توانید در وعده های غذایی دیگر آن را میل کنید. راگو مرغ را می توانید در وعده ناهار، شام و بعلاوه وعده سحر ماه رمضان نوش جان کنید. استفاده از هویج و کرفس در این خوراک، علاوه بر طعم و عطر خوب ترکیب رنگ مجذوب کننده و زیبایی را ایجاد نموده که موجب علاقه مندی بچه ها به مصرف این نوع خوراک می گردد. برای افرادی که قصد کاهش وزن به وسیله غذاهای رژیمی و سبک را دارند این خوراک خوش مزه، مناسب می باشد. رزماری از دسته گیاهان و سبزیجات پر خاصیتی است که علاوه بر ارزش تغذیه ای، ارزش درمانی نیز دارد.
رزماری خواص بسیاری از جمله تحرک و افزایش گردش خون در بدن، برطرف استرس و اضطراب، برطرف سردرد، تقویت حافظه و درمان بیماری های تنفسی را به خود اختصاص داده است. رزماری در خوراک ها و خورش ها به میزان فراوانی مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر گیاه رزماری روغن این گیاه نیز برای مصارف دارویی به کار می رود. از جمله خوراک های مشابه می توان به خوراک گوشت و چغندر، خوراک نخود فرنگی و گوشت، خوراک فیله ماهی و خوراک بادمجان با قارچ اشاره نمود.
مواد لازم
مرغ چرخ نموده : 400 گرم
پیاز : 2 عدد
سیر : 4 حبه
کرفس خرد شده: نصف پیمانه(دایس شده)
هویج خرد شده : نصف پیمانه(دایس شده)
رزماری: 1 قاشق چای خوری
پوره گوجه فرنگی: 1 پیمانه
آب مرغ : 1 پیمانه
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
مراحل
در تابه ای سیر، پیاز، کرفس و هویج را که از قبل در ابعاد کوچک خرد نموده اید را روی حرارت گذاشته و تفت دهید.
سپس ادویه های لازم را به مواد اضافه کنید.
بعد از چند دقیقه حرارت تماشا که مواد داخل تابه تفت خوردند، مرغ چرخ نموده را به همراه 1 قاشق رزماری به مواد اضافه کنید و به خوبی تفت دهید.
پس از گذشت دقایقی که رنگ مرغ تغییر کرد بهتر است آب مرغ را نیز به مواد درون تابه اضافه کنید و شعله را کم کنید تا مواد بر روی شعله ملایم بپزند.
پس از آنکه آب کمی تبخیر شد ،پوره گوجه فرنگی را به مواد بیافزایید و اجازه دهید تا مواد به خوبی با هم آمیخته شده و پخته شوند.
بعد از جا افتادن غذا می توانید آن را نوش جان کنید.
منبع: گردشبان