طرز تهیه سس چیمی چوری

به گزارش تور آسیایی ارزان، سس چیمی چوری دارای سبزیجات معطر است که باعث عطر و طعم دهی به مرغ، ماهی و گوشت قرمز می گردد. از این سس در طعم دار کردن انواع گوشت قبل از پخت می توان استفاده کرد، البته این سس را همراه با گوشت و مرغ گریل شده هم مصرف می نمایند. در ادامه قصد داریم طرز تهیه این سس خوشمزه را به شما آموزش دهیم، پس با ما همراه باشید.

طرز تهیه سس چیمی چوری

مواد لازم برای تهیه سس چیمی چوری

  • موسیر له شده یک حبه
  • سیر له شده 4 حبه
  • فلفل تند خرد شده یک عدد
  • سرکه قرمز نصف فنجان
  • نمک یک قاشق چای خوری
  • گشنیز خرد شده نصف فنجان
  • جعفری خرد شده یک چهارم فنجان
  • پونه کوهی خرد شده دو قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون سه چهارم فنجان

طرز تهیه سس چیمی چوری

مرحله اول

در یک کاسه سیر، موسیر، فلفل تند، سرکه و نمک را مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه ظرف را کنار بگذارید. در صورت تمایل در این مرحله می توانید مقداری آبلیموی تازه اضافه کنید و کمی از پوست لیمو را هم رنده کنید و در آن بریزید.

مرحله دوم

سبزیجات و روغن زیتون را اضافه کنید و هم بزنید در صورت احتیاج مقداری نمک اضافه کنید. سس شما آماده است و از آن به عنوان چاشنی در غذاهای مختلف می توانید بهره ببرید.

در صورتیکه می خواهید از سس برای مزه دار کردن گوشت بهره ببرید، گوشت را داخل ظرف شیشه ای، استیل ضد زنگ یا سرامیک بگذارید و مقداری از سس (به مقدار یک کاسه کوچک) را برای روی گوشت گریل شده نگه دارید و بقیه آن را روی آن بریزید.

سس را طوری بریزید که کامل روی گوشت را بپوشاند. بعد درِ آن را ببندید و حداقل 3 ساعت یا شب تا صبح داخل یخچال نگه دارید.

بعد از اینکه آن را از یخچال درآوردید، قبل از گریل کردن سس را کامل از روی گوشت پاک کنید و بعد گریل کنید.

موقع سرو کردن مقداری از سس به جای مانده را روی گوشت گریل شده بریزید و سرو کنید. می توانید در صورت تمایل سس را به صورت جداگانه در کاسه کوچک کنار بشقاب گوشت قراردهید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 16 شهریور 1401 بروزرسانی: 16 شهریور 1401 گردآورنده: asiaro.ir شناسه مطلب: 2153

به "طرز تهیه سس چیمی چوری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس چیمی چوری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید